Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ciprian Ilie este noul director interimar la APDRP


Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) are un nou director general interimar, Ciprian Alic, după ce fostului interimar delegat, Sorin Radu, i-a expirat mandatul, iar Ministerul Agriculturii nu a organizat concursul pentru ocuparea postului, în ultimele patru luni.
Sorin Radu a asigurat interimatul instituţiei din data de 15 septembrie, după demisia lui Laszlo Klarik, în urma opririi plăţilor SAPARD către beneficiari.

Mandatul lui Radu a expirat în luna ianuarie, iar acesta s-a întors la funcţia de director al Centrului Regional APDRP Satu-Mare, pe care o ocupa anterior.

Noul director general interimar, Ciprian Alic, a preluat conducerea luni, 12 ianuarie, şi vine de pe postul de director general adjunct responsabil pentru Implementare Tehnică, pe care îl ocupa de asemenea ca interimar, potrivit informaţiilor APDRP.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Şi celălalt director general adjunct al agenţiei, Liviu Picior, responsabil de sectorul Plăţi, este tot interimar, iar mandatul său expiră la finele acestei luni, conform aceleiaşi surse.

Mai mulţi directori din cadrul Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, inclusiv directorul general, directorul general adjunct responsabil cu plăţile şi conducătorii unor direcţii, au demisionat anul trecut, în perioada când plăţile către beneficiarii SAPARD au fost sistate.

Autorităţile au oprit plăţile ca urmare a deciziei Comisiei Europeană de a stopa decontarea cheltuielilor, după ce a depistat deficienţe la APDRP, la un audit din luna iunie.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016