Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cod Roşu pe Prut şi Siret pâna astăzi la ora 16.00


Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis marti o noua avertizare de Cod Rosu pe râul Prut, pe sectorul Stanca Aval - Dranceni, aferent judetelor Botosani, Iasi si Vaslui si pe sectorul Sivita-Dunare (judetul Galati), si pe râul Siret, pe sectorul Sendreni-Dunare (judetul Galati).
Avertizare hidrologica este valabila în intervalul marti, ora 16.00, - miercuri, ora 16.00.

De asemenea, INHGA a emis o avertizare Cod Portocaliu pe râul Prut, sector Falciu - amonte Oancea, din judetul Galati, si una Cod Galben pe râul Olt, pe sectorul Tomesti - Hogiz, din judetele Harghita si Covasna, precum si pe afluentii Oltului superior si mijlociu aferenti judetelor Harghita, Covasna, Brasov si Sibiu, pe râurile Suceava si afluentii sai, aferente judetului Suceava, Moldova amonte Gura Humorului si afluentii sai aferenti judetelor Suceava si Neamt, pe Bistrita, amonte acumularea Izvorul Muntelui si afluentii sai, aferenti judetelor Suceava, Neamt, Bacau, Trotus amonte Tg. Ocna si afluentii de pe acest sector - judetele Harghita si Bacau, pe râul Bârlad si afluentii sai - judetele Iasi, Vaslui si Galati, pe Baseu si afluentii sai -jud. Botosani, pe râul Jijia si afluentii sai - jud. Botosani si Iasi, pe râul Prut pe sectorul Oroftiana - amonte acumularea Stanca Costesti (jud. Botosani) si pe sectorul Oancea - Sivita - judetul Galati.

Avertizarile vizeaza cresteri de debite si niveluri, cu depasiri ale Cotelor de Pericol, Inundatie si Atentie prin propagarea viiturilor formate anterior si posibile scurgeri importante pe versanti, torenti, pâraie cu efect de inundatii locale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


INHGA ridica avertizarea hidrologica de pe celelalte râuri avertizate anterior si semnaleaza ca, izolat, cresteri importante de debite sunt posibile si pe râurile din zonele de munte din celelalte bazine hidrografice.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016