Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Conferinta Cooperativelor Agricole din Romania
Uniunea pe Ramură a Cooperativelor Agricole Viti-Vinicole din România, în colaborarea cu Oficiul Judeţean de Consultanţă Agricolă Vrancea, a organizat la Focşani, în data de 19 noiembrie 2008, cea de- a II–a Conferinţă Naţională a Cooperativelor Agricole din România, se arata intr-un comunicat al Agentiei Nationale de Consultanta Agricola (ANCA).
La eveniment au participat reprezentanţii A.N.C.A., impreună cu directorul general al instituţiei, dr. ing. Viorel Morărescu, reprezentanţii cooperativele agricole din România, ai uniunilor de ramură din viticultură, legumicultură, cultură mare şi plante tehnice, apicultura, melci, ai AGROSTAR, PROPACT, precum şi reprezentanţii oficiilor de consultanţă agricolă din ţară.
Conferinţa a avut ca scop înfiinţarea Uniunii Generale a Cooperativelor din România care va reprezenta cooperativele agricole şi pe membrii săi în Europa şi se va alătura uniunilor generale ale cooperativelor din Europa cu sediul la Comunitatea Europeană de la Bruxelles.
Programul conferinţei a constat în prezentarea cooperativelor agricole din România de către preşedinţii acestora, după care preşedinţii uniunilor pe ramură au prezentat programele şi strategiile pe următorii ani. A fost supuse dezbaterii rezoluţiile primei Conferinţe a Cooperativelor Agricole din România.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Discuţiile au continuat cu prezentarea problemelor cu care se confruntă în activitatea lor atât producătorii agricoli membri ai cooperativelor agricole, cât şi cooperativele ca atare în organizarea şi funcţionarea lor. Au fost făcute propuneri privind îmbunătăţirea Legii nr. 566/2004 pentru stimularea şi încurajarea înfiinţării acestor forme asociative, cu un rol important în agricultura din ţara noastră.
Propunerile şi sugestiile prezentate au fost consemnate într-un proces verbal semnat de către toţi membrii cooperativelor agricole şi uniunilor pe ramură din România perezente la lucrările conferinţei.
Conferinţa s-a încheiat cu stabilirea unei stategii de înfiinţarea a Uniunii Generale a Cooperativelor din România la următoarea întîlnire, când vor participa numai reprezentanţii uniunilor de ramură.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura