Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Constanţa: Covoare de dezinfecţie împotriva febrei aftoase, la punctele de frontieră cu Bulgaria


La cele trei puncte de frontieră de pe teritoriul judeţului Constanţa vor fi instalate covoare de dezinfecţie, pentru toate autovehiculele care vor tranzita dinspre Bulgaria, pentru a preveni introducerea febrei aftoase pe teritoriul României.

Prefectul Claudiu Palaz a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, că au fost dispus primele măsuri de prevenire a introducerii febrei aftoase pe teritoriul judeţului ca urmare a atenţionărilor transmise de Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară, referitoare la măsurile imediate pentru prevenirea introducerii febrei aftoase pe teritoriul naţional, după ce în Bulgaria au fost descoperite mai multe cazuri de porci mistreţi infestaţi.

"Precizăm că acest virus afectează exclusiv o anumită categorie de animale, răspândirea lui devenind un pericol în principal din cauza impactului economic major datorat pierderilor cauzate de moartea animalelor, reducerea producţiilor animaliere şi, nu în ultimul rând, de blocarea comerţului cu animale şi produse sau subproduse de origine animală', a precizat prefectul.

Informează-te!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h





Astfel, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, în colaborare cu Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră, vor asigura la punctele de frontieră Vama Veche, Negru Vodă şi Ostrov, covoare de dezinfecţie îmbibate cu soluţie Virocid 5% pentru toate autovehiculele care vor tranzita dinspre Bulgaria. De asemenea, în cursul zilei de sâmbătă vor fi tipărite pliante informative pentru cetăţenii din localităţile de pe graniţa cu Bulgaria - Limanu, Albeşti, Negru Vodă, Cerchezu, Dumbrăveni, Deleni, Dobromir, Băneasa, Lipniţa şi Ostrov - care vor fi distribuite de primării şi angajaţii DSVSA Constanţa.

În plus, Direcţia Silvică şi asociaţiile de vânători din judeţul Constanţa au fost atenţionate să supravegheze cu stricteţe zonele de frontieră pentru a informa de urgenţă autorităţile veterinare când constată moartea sau îmbolnăvirea animalelor susceptibile de a fi afectate de această boală virală - mamifere biongulate: bovine, ovine, caprine, porcine domestice sau sălbatice.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016