Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Consumul mondial de zahar va creste cu 53% in urmatorii 20 de ani


Consumul de mondial de zahar din lume, va creste cu 53% in urmatorii 20 de ani, potrivit declaratiilor lui C. Czarnikow, presedintele Czarnikow Group, unul din cei mai . Pana in 2030 cererea de zahar se va ridica de la nivelul actual de 168 milioane, la 257 milioane de tone pe an.
Cota Asiei detinuta in structura consumului de zahar din lume va creste de la 40% la 49%, din Africa - de la 10% la 13%, raporteaza agentia Bloomberg referindu-se la prognoza Czarnikow.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Se presupune ca piata zaharului devine prea dependenta de Brazilia, asa cum oferta si pretul acum pare a fi indisolubil legat de ambitiile acestei tari ca cel mai mare producator mondial de zahar din lume, capabil ca in 20 ani sa sporeasca producerea de zahar cu 45 de milioane tone, ceea ce va contribui la satisfacerea cererii in crestere.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016