Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Contractele de finantare prin PNDR se semneaza doar la sediile AFIR

contractele-de-finantare-prin-pndr-se-semneaza-doar-la-sediile-afir

Relatia contractuala este directa si are loc numai intre Agentie, prin structurile sale teritoriale regionale sau judetene, si solicitantul sau beneficiarul finantarii nerambursabile.


Contractele de finantare a proiectelor aferente PNDR 2014 - 2020 sunt semnate numai la sediul centrelor regionale sau oficiilor judetene ale Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR), atrage atentia institutia, intr-un comunicat.
 
„In ultima vreme, am intalnit cateva situatii grave, in care oameni de buna credinta au fost inselati si pagubiti de diferite persoane al caror scop nu este altul decat acela de a induce in eroare si de a-si insusi sume de bani prin frauda. Sunt preocupat de aceasta situatie si atrag atentia ca, la orice nelamurire sau suspiciune, cei care doresc sa acceseze sau au accesat PNDR sa ia legatura cu colegii mei din structurile teritoriale. Mai mult, accentuez faptul ca toate contractele de finantare se semneaza la sediile centrelor regionale sau oficiilor judetene ale AFIR si nu in alta parte”, a precizat directorul general al AFIR, Adrian Chesnoiu.
 
AFIR subliniaza ca relatia contractuala este directa si are loc numai intre Agentie, prin structurile sale teritoriale regionale sau judetene, si solicitantul/beneficiarul finantarii nerambursabile.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

„AFIR nu va solicita niciodata sume de bani pentru depunerea unor proiecte si, cu atat mai mult, nu va realiza vreun demers care sa pericliteze egalitatea de sanse a solicitantilor. Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale atrage atentia solicitantilor si beneficiarilor de fonduri europene prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 sa fie vigilenti si sa nu permita aparitia unor situatii infractionale cu impact financiar produse de persoane care nu au nicio legatura cu AFIR. AFIR face acest demers de informare in urma semnalelor venite din partea unor beneficiari si din mass-media, ultimul caz fiind consemnat zilele acestea in localitatea Lugoj, judetul Timis”, se mai spune in comunicatul AFIR.
 
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016