Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cooperare in folosul fermierilor!

cooperare-in-folosul-fermierilor

AgroCity si Borealis L.A.T anunta un parteneriat strategic in Romania prin integrarea modulului de planificare al fertilizarii cu NutriGuide


CE ESTE AGROCITY

AgroCity, este o companie start-up AgTech cu sediul in Romania. Compania ofera solutii digitale integrate pentru un management avansat al fermei. Principalul beneficiu este acela de a crea transparenta a consumurilor din ferma pe baza nevoilor reale si de a corela productiile cu profitul realizabil - crescand astfel valoarea pentru utilizator. AgroCity este o platforma care colecteaza atat date adaugate manual, cat si date de la aplicatii terte, cum ar fi GPS-uri, senzori sau NutriGuide®. Sistemul ofera monitorizarea in timp real a echipamentelor agricole si integreaza toate operatiunile din ferma, de la arendarea terenurilor pana la operatiunile de infiintare a culturii si productie. Programul ofera informatii valoroase pentru planificarea si optimizarea lucrarilor si costurilor cu scopul de a creste productivitatea si profitabilitatea. 

Mai multe informatii despre AgroCity: www.agrocity.eu 


 

CE ESTE NUTRIGUIDE®

NutriGuide® este programul de planificare a fertilizarii de la Borealis L.A.T.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

El calculeaza cantitatea de ingrasaminte si elemente nutritive necesare in functie de nevoile specifice ale culturilor, de gradul de aprovizionarea al solului si cantitatea de elemente nutritive indepartate din sol odata cu recolta, alege cel mai potrivit produs si ofera o lista cu produsele recomandate, cantitatea si perioada optima de aplicare.

NutriGuide® identifica in plus formula NPK cea mai potrivita pentru o fertilizare echilibrata a intregii rotatii a culturilor. Gasiti mai multe informatii aici. 

Mai multe informatii despre NutriGuide® 

 

INTEGRAREA NUTRIGUIDE® IN AGROCITY

AgroCity integreaza informatiile din NutriGuide® in sistemul de management al fermei. Aceasta include

  • Recomandarea celor mai potrivite ingrasaminte pentru necesarul de nutrienti a culturilor

  • Cantitatea de ingrasamant necesara pentru anul planificat

  • Calendarul de aplicare cu lucrarile de fertilizare planificate in corelatie cu stadiul de dezvoltare a culturii



Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016