Autor: AgroRomania.ro
Publicat in: Stiri

Vanzarile au depasit cifra de anul trecut, cand s-au comercializat cel mult trei milioane de miei.
Dupa sarbatorile Pascale, a venit momentul bilantului, care arata ca anul acesta, vanzarile de miei le-au depasit pe cele de anul trecut, fiind vandute cu aproximativ 500.000 de capete mai mult.
O statistica in acest sens vine din partea Asociatiei Romane a Carnii, care arata ca in aceasta perioada s-au vandut aproximativ 3,5 milioane de miei, in timp ce anul trecut, cifra a fost de 2,5-3 milioane.
Vladimir Manastireanu, noul director executiv al Asociatiei Romane a Carnii, spune ca este totusi dificil de stabilit numarul exact al mieilor vanduti in perioada premergatoare Pastelui din cauza ca foarte multi crescatori au comercializat direct catre consumatori.
„Anul acesta am avut o situatie speciala in care apreciem ca circa 2.500 de miei au fost comandati prin intermediul unui singur site de anunturi. Pe baza cifrelor estimate de membrii ARC, putem, insa, sa avem o imagine generala a consumului de carne de Paste si sa observam ca, in raport cu anul trecut, a existat o cerere mai mare in piata, o cerere satisfacuta de producatorii romani”, a mai precizat directorul ARC.
Cum era si firesc, cresterea vanzarilor a fost semnalata in Saptamana Mare, in aceeasi perioada vanzandu-se si 450-500 de tone de mici, 200-300 de tone de produse uscate de sezon precum babic, ghiudem, carnati de Plescoi si s-au sacrificat si vandut 96.000 de porci, cu 20.000 de capete mai mult decat in perioada similara a anului trecut.
O statistica in acest sens vine din partea Asociatiei Romane a Carnii, care arata ca in aceasta perioada s-au vandut aproximativ 3,5 milioane de miei, in timp ce anul trecut, cifra a fost de 2,5-3 milioane.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Vladimir Manastireanu, noul director executiv al Asociatiei Romane a Carnii, spune ca este totusi dificil de stabilit numarul exact al mieilor vanduti in perioada premergatoare Pastelui din cauza ca foarte multi crescatori au comercializat direct catre consumatori.
„Anul acesta am avut o situatie speciala in care apreciem ca circa 2.500 de miei au fost comandati prin intermediul unui singur site de anunturi. Pe baza cifrelor estimate de membrii ARC, putem, insa, sa avem o imagine generala a consumului de carne de Paste si sa observam ca, in raport cu anul trecut, a existat o cerere mai mare in piata, o cerere satisfacuta de producatorii romani”, a mai precizat directorul ARC.
Cum era si firesc, cresterea vanzarilor a fost semnalata in Saptamana Mare, in aceeasi perioada vanzandu-se si 450-500 de tone de mici, 200-300 de tone de produse uscate de sezon precum babic, ghiudem, carnati de Plescoi si s-au sacrificat si vandut 96.000 de porci, cu 20.000 de capete mai mult decat in perioada similara a anului trecut.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News