In perioada 17-21 Noiembrie 2008, A.N.C.A. derulează împreună cu ITC - Internaţional Trade Center Geneva un Curs de Formare Profesională în domeniul agriculturii ecologice. Cursul se desfăşoară pe trei Module, care se vor derula în perioada menţionată, în trei locaţii diferite, conform următorului plan:
Structura Planului de curs şi a grupurilor ţintă
Modul 1: Consilieri ANCA şi ai ONPTER
Perioada: – 17 – 18 Nov 2008
Tema: Metode specifice de consultanţă şi monitorizare a fermelor certificate, în curs certificare sau în conversie la sistemul de agricultură ecologică, organizate în cooperative
LOCAŢIA: AMARA – JUD IALOMIŢA - HOTEL IALOMITA
Modul 2: Producători agricoli şi Procesatori certificaţi – Operatori în conversie - Operatori interesaţi
Data : 19. Nov 2008
Tema: Metode competitive pentru managementul afacerii specifice produselor agroalimentare obţinute în sistem ecologic
LOCAŢIA: DADR CALARAŞI – JUD CALARAŞI
Modul 3: Multipicatori Media de Informaţii în domeniul produselor ecologice
DATA : 21.Nov 2008.
Tema: Dezvoltarea ”Curentului ecologic” prin angajarea şi implicarea multiplicatorilor de media şi informaţii
LOCAŢIA: Centrul de Studii si Cercetari de Biodiversitate Agrosilvica “David Davidescu” din Bucuresti, din Casa Academiei, Calea 13 Septembrie nr 13, Sala de Conferinte ” Prof. G.K. Constantinescu”, Etaj 7
INFORMATII:
tel/fax: 021 3173603
Structura Planului de curs şi a grupurilor ţintă
Modul 1: Consilieri ANCA şi ai ONPTER
Perioada: – 17 – 18 Nov 2008
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Tema: Metode specifice de consultanţă şi monitorizare a fermelor certificate, în curs certificare sau în conversie la sistemul de agricultură ecologică, organizate în cooperative
LOCAŢIA: AMARA – JUD IALOMIŢA - HOTEL IALOMITA
Modul 2: Producători agricoli şi Procesatori certificaţi – Operatori în conversie - Operatori interesaţi
Data : 19. Nov 2008
Tema: Metode competitive pentru managementul afacerii specifice produselor agroalimentare obţinute în sistem ecologic
LOCAŢIA: DADR CALARAŞI – JUD CALARAŞI
Modul 3: Multipicatori Media de Informaţii în domeniul produselor ecologice
DATA : 21.Nov 2008.
Tema: Dezvoltarea ”Curentului ecologic” prin angajarea şi implicarea multiplicatorilor de media şi informaţii
LOCAŢIA: Centrul de Studii si Cercetari de Biodiversitate Agrosilvica “David Davidescu” din Bucuresti, din Casa Academiei, Calea 13 Septembrie nr 13, Sala de Conferinte ” Prof. G.K. Constantinescu”, Etaj 7
INFORMATII:
tel/fax: 021 3173603
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News