Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dacian Cioloş: Agricultură se face şi cu fermele mici


Comisarul european pentru agricultură, Dacian Cioloş, a declarat vineri că România are nevoie de o strategie agricolă pe termen lung, care să ţină seama de politicile europene şi care să încurajeze gospodăriile şi fermele mici, dar şi capacitatea agricultorilor de a se organiza.
Comisarul european a transmis un mesaj video la conferinţa „Priorităţile României în cadrul Uniunii Europene – orizont 2020“, organizat vineri de MAE şi asociaţia Europlus. Scopul conferinţei a fost de a lansa o reflecţie privind priorităţile României în cadrul Uniunii Europene în următorii zece ani. Agricultura României - a arătat Cioloş - este diversă şi nu există un model unic care să se potrivească în toate regiunile ţării.

„Eu, unul, nu cred în modelul unic. Cred în agricultura competitivă, dar cred că această competitivitate poate să fie asigurată şi de o diversitate a structurilor de producţie, în măsura în care aceste stucturi de producţie agricole sunt adaptate specificului local. Din acest punct de vedere, cred că ideea aceasta a diversităţii structurilor de producţie ar trebui să se regăsească şi să fie valorificată în această strategie“, a declarat Dacian Cioloş.

Însă, a atras atenţia comisarul european, competitivitatea economică a agriculturii nu este dată numai de fermele mari.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Cred că şi gospodăriile, şi fermele mici, într-un anumit moment de producţie, pot să-şi găsească locul pe pieţe. Mă gândesc la pieţele locale, la pieţele regionale, mă gândesc la produsele de înaltă valoare adăugată, produsele de calitate, produsele tradiţionale“, a explicat oficialul CE.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016