Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dacian Ciolos apreciaza reactia Romaniei in scandalul carnii de cal

dacian-ciolos-apreciaza-reactia-romaniei-in-scandalul-carnii-de-cal

Comisarul european pentru agricultura si dezvoltare rurala, Dacian Ciolos, a apreciat pozitia prompta si "pertinenta" a tarii noastre in contextul izbucniri scadalului privitor la carnea de cal etichetata drept vita.


"Eu am apreciat faptul ca Romania a preluat imediat cazul, chiar fara sa fie semnalata oficial de vreo instanta sau institutie europeana, a facut verificarile pe baza elementelor pe care le avea, a prezentat public si direct statelor membre respective rezultatul verificarilor celorlalte. stiu ca domnul ministru Constantin a avut inclusiv discutii telefonice cu cativa colegi din statele membre. Transparenta de care a dat dovada este un prim element care sa ii dea credibilitatea ca este in masura sa gestioneze o astfel de situatie", a declarat Ciolos, intr-o conferinta de presa.

Ciolos nu este de acord cu acuzatiile care au fost facute la adresa producatorilor romani.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Mi se pare normal ca un stat membru care nu are o vina sa nu fie acuzat doar pe vorbe sau speculatii privind un anumit subiect, doar pentru ca are un anumit nume acest stat membru sau altul. (...) Mi se pare normala, fireasca, reactia autoritatilor Romaniei vizavi de reactia altor state membre sa nu se lanseze in presa acuzatii care pot avea un impact economic si care se bazeaza deocamdata doar pe speculatii si pe ce spune unul sau altul", a mai spus Ciolos, intr-o conferinta de presa.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016