Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dancila anunta investitii in 58 de licee cu profil agricol

dancila-anunta-investitii-in-58-de-licee-cu-profil-agricol

Viorica Dancila, premierul Romaniei, anunta investitii in 58 de licee cu profil agricol si a precizat ca vor continua alocarile pentru cele 49 de statiuni si institute de cercetare agricola.


Dancila a declarat, miercuri, la "Forumul agricultorilor - bilant si perspective", organizat la Romexpo, ca pentru al treilea an consecutiv Romania are printre cele mai bune productii din Europa.
 
"Dragi fermieri, ceea ce vedem cu totii expus aici, produsele pe care dumneavoastra le-ati adus, arata ca suntem pe drumul cel bun. Sunt rezultatele muncii dumneavoastra si ma bucur ca impreuna am reusit pentru al treilea an consecutiv sa avem printre cele mai bune productii agricole din Europa. Este incurajator ca tot mai multi tineri sunt atrasi de domeniul agriculturii, ca acceseaza cu incredere programele guvernamentale, se asociaza si valorifica produsele traditionale romanesti in marile lanturi de retail. Vom continua sa sustinem implicarea generatiilor viitoare si sa atragem cat mai multi tineri pe acest domeniu care ofera satisfactii si siguranta atat antreprenorilor, cat si populatiei”, a afirmat premierul.
 
Viorica Dancila a mai spus ca a inceput un proces de revitalizare a liceelor agricole si ca Ministerul Agriculturii va face investitii in 58 de licee cu profil agricol.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
"Am inceput un proces de revitalizare a liceelor agricole, care sa asigure specialistii pentru viitor. Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va face investitii in 58 de licee cu profil agricol pentru a pregati fermierii de maine si pentru a asigura forta de munca bine pregatita. Exact ca agricultura, pregatim terenul si sadim semintele pentru viitor”, a explicat Viorica Dancila.
 
Ea a mai afirmat in discursul sau ca in mai putin de trei ani au fost reorganizate 49 de statiuni si institute de cercetare agricola. 
 
"Rezultatele remarcabile din domeniul agricol ne-au motivat sa luam masuri de reorganizare a sectorului de cercetare pentru a fi corect finantat. In mai putin de trei ani am reusit sa contribuim la reorganizarea a 49 de statiuni si institute de cercetare agricola, in conditiile in care, la inceputul anului 2017, doar trei statiuni si institute din domeniu au beneficiat de aceasta masura. In scurt timp vom finaliza procesul de reorganizare din punct de vedere administrativ si pentru ultimele doua institute”, a afirmat Dancila.
 
Primul-ministru a reamintit de infiintarea unei banci de resurse genetice vegetale, care va fi la Buzau.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 2 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016