Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Deputatul Valeriu Steriu: Situaţia din agricultură este gravă, dar ministrul Tabără va găsi soluţii


Deputatul independent Valeriu Steriu a admis, miercuri, că, în prezent, situaţia din agricultură este dificilă, dar s-a declarat convins că noul ministru Valeriu Tabără va găsi soluţii, iar bilanţul pe 2011 din acest domeniu va fi unul pozitiv, transmite Agerpres.
"Situaţia din agricultură, în acest moment, este într-adevăr dificilă, dar sunt convins că noul ministru - Valeriu Tabără - va găsi soluţii şi sunt convins că la bilanţul din 2011 vom avea cu totul alte cifre şi acesta este motivul pentru care nu susţinem, ca grup al independenţilor, moţiunea", a declarat Steriu. El s-a declarat de acord cu unele idei ale demersului îndreptat împotriva ministrului Agriculturii, dar a subliniat că moţiunea conţine şi unele inadvertenţe. Steriu a susţinut că, în 2009, "nu s-a întâmplat aproape nimic în agricultură", iar fondurile europene au rămas neaccesate, în ciuda nevoii de bani.

Independentul a afirmat că din cele 10 miliarde de euro destinate îmbunătăţirii vieţii la ţară, în România s-au cheltuit, până la sfârşitul anului 2009, doar 2%, faţă de 10% în Ungaria sau 8% cât a absorbit real Polonia. De asemenea, potrivit lui Steriu, după aproape patru ani de apartenenţă la UE, fiecare român din mediul rural a primit până astăzi numai 28 de euro, faţă de 198 în Polonia sau 342 în Ungaria.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Tot în 2009 au continuat să crească importurile de produse alimentare. După patru ani de apartenenţă la UE, România are un deficit comercial de peste 34 de miliarde de euro, faţă de un plus de 53 de miliarde de euro pe care îl are astăzi Ungaria sau un plus de 7 miliarde cât are Polonia. În mare parte, acest deficit provine din importurile de produse agroalimentare. În 2009, conform INS, România a importat carne de 650 de milioane de euro, cereale de 460 milioane de euro, sau legume-fructe de aproape 440 milioane de euro", a mai spus Steriu.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016