Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dezbatere RECOLTA: Impozităm sau nu agricultura?


Buna tuturor, Impozitam sau nu agricultura?

Foarte multi gandesc ca se mai poate obtine un ban in plus la buget.

Este foarte bine. Are tara buget, este gestionat nemteste, are si taranul are si oraseanu. Aici este dilema!!!!!! Eu sunt un baiat de oras luni …. vineri, si un taran vineri s. si dumineca. Daca un orasean sta la bloc si se uita la Samanta si trage de camasa unui parlamentar si-i spune sa impozite taranul este cea mai mare greseala.

Domnilor, Taranul este cel mai conservator, el sta in necazurile lui nu are timp decat de munca. Vorbesc de cei drepti. Statul, daca se vrea sa ne mearga bine trebuie sa puna la punct fiscalitatea intermediarului. Aici este hiba. Taranul nu vrea sa se uneasca si sa valorifice in grup – ii frica ca-l fura vecinul. Nu vrea sa lucreze performant mult, mult si cu cap, adica cu ceva carte – curat, ecologic, etc.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


In Japonia. de la 1000 mp esti considerat fermier bun de plata de impozit. Cred ca Japonia nu importa cat importa Romania. Suntem de vina cu toti. Niste sforari. Orasenii impotriva taranilor. Vai ce idiotenie. De ce orasenii nu fac ceva pentru indepartarea intermediarilor? Ei au carte mai multa, sunt cu nasul in tv si ziua si noaptea. De ce nici un orasean nu se duce la Protectia consumatorului cu borcanul cu miere artificiala - glucoza folosita ca indulcitor. A spus cineva ce este cu cuvantul miere pe borcanul de Glucoza? Nimeni.

Cunosc si tarani smecheri. Cumpara pepeni de la turci cu tirul… se duc in fata ogorului… Drum National Bucuresti – Viena si vand ca lubenita de Dabuleni, Rosii de Isalnita, si pot continua pana la Granita cu fratii nostri de peste Mures.

Trebuie sa primeze o lege dreapta in relatiile de munca si peste tot intre oameni. Sunt unul care am mancat PIINE DIN ORZ. La 15 – 20 dupa Razboi. Acum mananc Paine umflata cu aditivi – dupa trei zile fie se face beton, fie incepe sa o manance viermisorii asa zisi acarieni. De aici si bolile si…

Cred ca ne trebuie in parlament Parlamentar cu fata spre agricultura, sa faca si sa respecte prin exemplul personal legea naturii.

Inchei prin a spune ca nu merita sa ne supram unii pe altii vorbesc de urbanisti si ruralisti. VIATA LA TARA ESTE GREA SI PLINA DE NEVOI. Oraseanul primeste un ban lunar. Taranul odata pe an. Cand recolteaza. Daca vine Bruma, Gheata, Valul cel mare, acarianul Varroa si alti purici pierde si ultima speranta, sau daca vaca nu a luat bic, mai sta un an. mai rabda un pic. Ca asa e invatat el, decand e mic.
Si un mic sfat. Orasenii trebuie sa se aprovizioneze numai de la tarani, atunci le este bine la amandoi.
Va cer scuze pentru interventie.

Dumitru Istratie

Citeste si articolul care a generat acest comentariu
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016