Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

DISPONIBILIZARI: Grupul de firme Interagro, detinut de Ioan Niculae, va concedia 6.700 de angajati, in perioada urmatoare


Grupul de firme Interagro va face o notificare către autorităţi, conform căreia în următoarea perioadă va disponibiliza cei 6.700 de salariaţi din cele şase fabrici pe care compania le va închide până luni, a declarat pentru NewsIn proprietarul grupului, Ioan Niculae.
"Până duminică - luni voi înceta activitatea în toate societăţile din chimie pe care grupul le deţine. De asemenea, voi trimite o notificare prin care voi anunţa disponibilizarea colectivă a tuturor angajaţilor", a precizat Niculae.

Potrivit acestuia, acţiunea de disponibilizare a angajaţilor ar fi trebuit să demareze la sfârşitul anului trecut. "În urma unui acord cu ministerul Agriculturii am stabilit ca autorităţile să acorde, prin ordonanţă de urgenţă, unele ajutoare sectorului de îngrăşăminte. Dat fiind că azi (n.r. miercuri) a fost ultima zi când ar mai fi putut apărea ordonaţa pe ordinea de zi a parlamentarilor şi nu s-a întâmplat, începând de mâine voi opera închiderea fabricilor", a afirmat proprietarul Interagro.

El a explicat că pierderile financiare pe care le presupune închiderea societăţilor se ridică la peste 100 milioane de dolari. "În ultimii ani am investit sume foarte mari în retehnologizarea şi aducerea la norme conforme a mai multor fabrici şi combinate. Pierderile la care vom ajunge cu închiderea lor vor depăşi 100 de milioane de dolari", a spus omul de afaceri.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Ioan Niculae a afirmat recent că România s-ar putea confrunta cu cea mai mare criză alimentară de după 1990, începând cu luna august 2009, dacă nu se vor lua cât mai rapid măsuri de natură fiscală pentru sectorul agricol şi subvenţiile nu vor fi acordate la timp.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016