Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Doljenii si-au achitat creditele restante cu banii obtinuti din vanzarea de legume si fructe


Datoriile doljenilor către bănci s-au diminuat în iunie cu opt milioane de lei faţă de luna anterioară. BNR enumeră printre motive posibilitatea ca locuitorii judeţului să-şi fi achitat creditele restante cu banii obţinuţi din vânzarea de legume şi fructe. Lubeniţele aduc cei mai mulţi bani locuitorilor din zonele Dăbuleni şi Călăraşi.

În plină criză financiară, restanţele doljenilor către bănci s-au redus în iunie faţă de mai 2009 cu aproximativ opt milioane de lei, sumă destul de mare pentru o singură lună (şapte milioane de lei - pentru creditele în lei şi un milion de lei - pentru cele în valută). Aşa arată cifrele publicate recent de Banca Naţională a României (BNR). Dacă în luna mai a acestui an restanţele doljenilor la creditele în lei erau de peste 108 milioane de lei, iar la cele în valută, de 51 de milioane de lei, în iunie, restanţele au scăzut la peste 101 milioane de lei - la împrumuturile în moneda naţională şi la 50 de milioane de lei - la cele în valută. Diminuarea restanţelor doljenilor către bănci s-a înregistrat pentru prima dată în iunie, după ce lunile anterioare au tot crescut. Chiar şi cele mai mari bănci din România enumerau, zilele trecute, printre principalele cauze de scădere a profiturilor pe primele şase luni ale anului creşterea numărului şi volumului creditelor neperformante. Printre rău-platnici se numără cei care au rămas fără serviciu în ultima perioadă sau cei cărora banca le-a crescut dobânzile, astfel încât ei nu-şi mai permit să achite creditele cu veniturile pe care le au.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Gazeta de Sud
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton