Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Doua noi sortimente de oua, lansate de compania Agricola

doua-noi-sortimente-de-oua-lansate-de-compania-agricola

Ouale sunt imbogatite natural cu luteina si Omega 3, ajutand astfel la imbunatatirea vederii si la sanatatea inimii.


Avicola Lumina, companie a Grupului Agricola, a lansat zilele acestea doua noi tipuri de oua, unul dintre ele in premiera la nivel european. Este vorba de sortimentul „Oua Ochioase”, imbogatite natural cu luteina, pentru sustinerea sanatatii ochilor, si „Oua Inimoase”, imbogatite natural cu Omega 3, cunoscut pentru sustinerea sanatatii inimii. Cele doua produse au fost obtinute in urma unui amplu proiect de cercetare.
 
„Sanatatea consumatorului este prioritatea noastra, de aceea, in preajma Zilei Mondiale a Alimentaţiei ne-am dorit sa lansam un sortiment unic de ou, la nivel european, cu impact in mentinerea sanatatii, obtinut prin utilizarea in hrana gainilor de materii prime naturale bogate in substante benefice organismului uman. Am obtinut astfel, in urma unei cercetari riguroase care a inceput in anul 2013, o combinatie intre complexitatea nutritiva a oului si proprietatile substantelor Omega 3 şi luteina”, a explicat Vasile Bunduc, director al Avicola Lumina.
 
Valoarea nutritionala a oului conventional este aceeasi de foarte mult timp, astfel incat aceste noi produse raspund nevoii din ce in ce mai mari a consumatorilor de alimente functionale, in care unul dintre componente a fost in mod natural imbogatit sau a carui cantitate a fost crescuta, sporind biodisponibilitatea sau stabilitatea unui component recunoscut pentru efectele sale benefice.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Avicola Lumina din jud. Constanta este lina de business a grupului Agricola, specializata in recoltarea, sortarea, marcarea si ambalarea oualor proaspete pentru consum. Cu o cota de 6% din cifra de afaceri a grupului, Avicola Lumina deţine 18 hale de gaini ouatoare, dispuse pe o suprafata de 20 de hectare, hale modernizate in anul 2012, cu investitii semnificative, pentru a raspunde exigentelor Uniunii Europene privind spatiul de miscare si gradul de libertate al fiecarei pasari.
 
Capacitatea de productie a oualor pentru consum a ajuns la 75 de milioane pe an, iar sortarea si ambalarea acestora se face la o capacitate de 45.000 de oua pe ora, cu cea mai noua generatie de echipamente.
 
Hrana pasarilor este asigurata integral in cadrul companiei, aceasta producand nutreturile necesare dupa un retetar propriu.
 
„Ne propunem sa schimbam perspectiva asupra pietei de oua din Romania, aducand pe mesele consumatorilor un nou sortiment de ou cu calitati nutritionale imbunatatite in mod natural, ducand astfel grija noastra fata de sanatatea publica la un nivel superior.”, a declarat Grigore Horoi, presedinte Agricola. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016