Potrivit unui studiu al societăţii de consultanţă Nomisma din Italia, este în creştere numărul italienilor care practică agricultura ca hobby. Aceştia produc pentru uz personal, dar şi pentru rude şi prieteni.
Cea mai mare parte a producţiei este formată din vin, ulei, fructe şi legume, informează cotidianul Il Giornale. Italienii sunt agricultori ca hobby, dar sunt în măsură să şi producă, în calitate de proprietari de terenuri în medie de un hectar, cantităţi destul de mari de ulei şi vin încât să le eticheteze şi să le ofere prietenilor şi rude lor.
Totodată, un număr crescând de persoane decid să se mute în zone rurale, dedicându-se şi unor activităţi tipice acestor zone, în primul rând agricultura. Aceste date rezultă din primul raport al Nomisma privind “hobby farmer” în Italia, bazat pe 4.000 de intervievări, care va fi prezentat la târgul Fieragricola din Verona, la 5 februarie, în colaborare cu publicaţia periodică “Vita in campagna”. (Viaţa la ţară).
Citeste mai mult in Financiarul
Cea mai mare parte a producţiei este formată din vin, ulei, fructe şi legume, informează cotidianul Il Giornale. Italienii sunt agricultori ca hobby, dar sunt în măsură să şi producă, în calitate de proprietari de terenuri în medie de un hectar, cantităţi destul de mari de ulei şi vin încât să le eticheteze şi să le ofere prietenilor şi rude lor.
Totodată, un număr crescând de persoane decid să se mute în zone rurale, dedicându-se şi unor activităţi tipice acestor zone, în primul rând agricultura. Aceste date rezultă din primul raport al Nomisma privind “hobby farmer” în Italia, bazat pe 4.000 de intervievări, care va fi prezentat la târgul Fieragricola din Verona, la 5 februarie, în colaborare cu publicaţia periodică “Vita in campagna”. (Viaţa la ţară).
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Financiarul
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News