Autor: AgroRomania.ro
Publicat in: Stiri

Ministerul Agriculturii francez impreuna cu reprezentatii sectorului carnii de porc, vor institui un plan de investitii in productia, procesarea si performanta ecologica a carnii de porc. Acest lucru se va intampla pentru a spori increderea consumatorilor in legatura cu consumul de carne de porc locala.
Cu sprijinul ministerului, se ofera posibilitatea ca aceasta industrie sa reuseasca sa se adapteze mai usor la dinamica pietei si sa-si amelioreze etichetarea originii pe produsele derivate din carnea de porc.
Stephane le Foll, Ministrul Agriculturii din Franta , aspira la cresterea performantei de mediu al sectorului carnii de porc, macar pana la standardele Uniunii Europene, incurajand fermierii sa mearga chiar si mai departe. Totodata, acesta este constient ca pentru acest lucru va fi nevoie de investitii sustinute.
Ministrul caracterizeaza sectorul carnii de porc drept “un element indispensabil pentru dezvoltarea tarii”, un element care are nevoie de sprijinul guvernului. In acest scop, acesta a prezentat planuri pentru sistematizarea fermelor de porci, pentru a le creste competitivitatea, performanta ecologica si de a le aduce in rand cu regulile de bunastare a animalelor.
Cat despre productia porcina din Franta, acesta crede ca poate fi adusa la stadiul de a creste pana la 25 milioane de capete anual. Fabricile de sacrificare si procesare vor primi echipamente si instrumente noi de la guvern, pentru a face fata concurentei.
Guvernul are in vedere si schimbarea legii modernizarii economiei, pentru a stabili un echilibru intre sectia de producere si sectia de desfacere din acest sector. Printre schimbari ar fi introducerea unei clauze obligatorii, potrivit careia negocierile se vor face in functie de variatiile costurilor cu furaje si ale cheltuieli adiacente. Prin toate aceste masuri, guvernul vrea ca prin etichetarea “origine franceza”, produselor din sectorul carnii de porc sa li se acorde o importanta mai mare.
Sursa foto: www.sxc.hu
Stephane le Foll, Ministrul Agriculturii din Franta , aspira la cresterea performantei de mediu al sectorului carnii de porc, macar pana la standardele Uniunii Europene, incurajand fermierii sa mearga chiar si mai departe. Totodata, acesta este constient ca pentru acest lucru va fi nevoie de investitii sustinute.
Ministrul caracterizeaza sectorul carnii de porc drept “un element indispensabil pentru dezvoltarea tarii”, un element care are nevoie de sprijinul guvernului. In acest scop, acesta a prezentat planuri pentru sistematizarea fermelor de porci, pentru a le creste competitivitatea, performanta ecologica si de a le aduce in rand cu regulile de bunastare a animalelor.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat despre productia porcina din Franta, acesta crede ca poate fi adusa la stadiul de a creste pana la 25 milioane de capete anual. Fabricile de sacrificare si procesare vor primi echipamente si instrumente noi de la guvern, pentru a face fata concurentei.
Guvernul are in vedere si schimbarea legii modernizarii economiei, pentru a stabili un echilibru intre sectia de producere si sectia de desfacere din acest sector. Printre schimbari ar fi introducerea unei clauze obligatorii, potrivit careia negocierile se vor face in functie de variatiile costurilor cu furaje si ale cheltuieli adiacente. Prin toate aceste masuri, guvernul vrea ca prin etichetarea “origine franceza”, produselor din sectorul carnii de porc sa li se acorde o importanta mai mare.
Sursa foto: www.sxc.hu
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News