Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Franta investeste in productia de carne de porc

franta-investeste-in-productia-de-carne-de-porc

Ministerul Agriculturii francez impreuna cu reprezentatii sectorului carnii de porc, vor institui un plan de investitii in productia, procesarea si performanta ecologica a carnii de porc. Acest lucru se va intampla pentru a spori increderea consumatorilor in legatura cu consumul de carne de porc locala.


Cu sprijinul ministerului, se ofera posibilitatea ca aceasta industrie sa reuseasca sa se adapteze mai usor la dinamica pietei si sa-si amelioreze etichetarea originii pe produsele derivate din carnea de porc.

Stephane le Foll, Ministrul Agriculturii din Franta , aspira la cresterea performantei de mediu al sectorului carnii de porc, macar pana la standardele Uniunii Europene, incurajand fermierii sa mearga chiar si mai departe. Totodata, acesta este constient ca pentru acest lucru va fi nevoie de investitii sustinute.

Ministrul caracterizeaza sectorul carnii de porc drept “un element indispensabil pentru dezvoltarea tarii”, un element care are nevoie de sprijinul guvernului. In acest scop, acesta a prezentat planuri pentru sistematizarea fermelor de porci, pentru a le creste competitivitatea, performanta ecologica si de a le aduce in rand cu regulile de bunastare a animalelor.

Cat despre productia porcina din Franta, acesta crede ca poate fi adusa la stadiul de a creste pana la 25 milioane de capete anual. Fabricile de sacrificare si procesare vor primi echipamente si instrumente noi de la guvern, pentru a face fata concurentei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Guvernul are in vedere si schimbarea legii modernizarii economiei, pentru a stabili un echilibru intre sectia de producere si sectia de desfacere din acest sector. Printre schimbari ar fi introducerea unei clauze obligatorii, potrivit careia negocierile se vor face in functie de variatiile costurilor cu furaje si ale cheltuieli adiacente. Prin toate aceste masuri, guvernul vrea ca prin etichetarea “origine franceza”, produselor din sectorul carnii de porc sa li se acorde o importanta mai mare.

Sursa foto: www.sxc.hu
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016