Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gheorghe Caruz, preşedintele Patronatului Cărnii de Porc, crede că vor fi concediaţi peste 50.000 de oameni, în industria cărnii


Gheorghe Caruz, preşedintele Patronatului Român al Cărnii de Porc, a anunţat, duminică, că vor urma concedieri în cadrul complexului de porci de la Brăila. Astfel, circa 30% din cei o mie de angajaţi urmează să fie disponizbilizaţi. Cifra totală a concedierilor, în industria cărnii, ar urma însă să fie de 50.000 de angajaţi, potrivit lui Caruz.

La nivel central, nimeni nu gândeşte înainte de a lua o decizie. Cotroceniul a anunţat că vor fi eliminate complet subvenţiile din agricultură. Acest lucru înseamnă că de fapt este pus la cale un adevărat război împotriva românilor, este un atentat la siguranţa naţională. Vom fi nevoiţi să ne restrângem drastic activitatea. Guvernanţii nu înţeleg că zootehnia este motorul agriculturii. Iar fără motor nimic nu merge”, a declarat, pentru ziarul Adevărul, Gheorghe Caruz.

Caruz a explicat că aceste măsuri sunt consecinţa eliminării subvenţiilor în agricultură. Prin eliminarea subvenţiilor, preţul cerealelor va creşte. Se şe ştie că un kilogram de carne de porc se obţine cu 3,5 kg. de furaje. Preţul furajelor este de 0,4 euro pe kg în timp ce al cărnii este de 2 euro. Prin eliminarea subvenţiei, preţul furajelor depăşeşte preţul cărnii, a concluzionat acesta.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h



Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016