Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gusterland, noua zona de agrement din Sibiu

gusterland-noua-zona-de-agrement-din-sibiu

Sibienii au votat si au ales numele Gusterland pentru noua lor zona de agrement situata in zona Dealurile Gusteritei.


Sibienii au ales denumirea pentru viitoarea zona de agrement si ecoturism de pe Dealurile Gusteritei! Aproape 3.300 de sibieni au votat in perioada 12-26 noiembrie una dintre cele cinci denumiri selectate de juriul din cadrul Primariei Sibiu dintre cele 269 de denumiri propuse tot de sibieni.
 
"Denumirea cea mai votata a fost Gusterland. Aproximativ jumatate dintre cei care au participat au votat pentru aceasta. De altfel, denumirea a fost propusa de 35 de sibieni in prima faza a concursului si, prin urmare, pentru a stabili castigatorul, vom organiza o tragere la sorti intr-o data pe care o vom face publica, aceasta urmand sa fie transmisa pe pagina noastra de Facebook. Premiul va consta intr-un mountain bike multifunctional, echipat profesionist atat pentru aventura pe teren accidentat, dar si pentru utilizare in mediul urban", a spus Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.
 
Rezultatul votului prin formularul Google este urmatorul:
  • Gusterland – 1.401 voturi – 42,8%;
  • Colinele Gusteritei – 792 voturi – 24,2%;
  • Hermannstadt Adventure Park – 489 voturi – 14,9%;
  • Sibiu City Scape – 471 voturi – 14,4%;
  • ENjoy Sibiu – 123 voturi – 3,8%.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
Dealul Gusteritei este unul dintre cele mai frumoase puncte de belvedere de unde se deschide panorama fascinanta a Sibiului flancat de muntii Fagaras, Cindrel si Lotru.

gusterland
 
"In luna octombrie, am invitat sibienii sa ne transmita denumiri pentru viitoarea zona de agrement si sport pe care o vom amenaja pe dealurile Gusteritei. Am primit 269 de propuneri pe care juriul le-a analizat. A ales cinci dintre cele mai reusite. Le supunem acum votului sibienilor pentru ca ne dorim ca acest obiectiv public sa ii reprezinte si sa ii atraga inclusiv ca denumire", a spus Astrid Fodor la lansarea acestei initiative.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.95 din 10 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016