Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Ilie Carabulea: pe lângă producerea materiei prime, de lapte şi carne, noi avem investiţii şi în domeniul procesării
Ilie Carabulea, patronul holdingului Atlassib, se declara mulţumit de investiţiile făcute în 2010, majoritatea acestora în domeniul agricol. Potrivit unui interviu acordat Agerpres, Carabulea pariază în 2011 pe agricultură şi turism. Anul 2011 înseamnă atragerea de fonduri europene, finalizarea unor investiţii de câteva zeci de milioane de euro în producţie, agricultură, consultanţă, servicii de curierat, dar şi producţie agricolă şi industrială.
„În anul 2010 investiţiile pe care le-am făcut s-au orientat în special pe domeniul agricol şi acolo, aşa cum se ştie, recuperarea investiţiei se face în perioade mai lungi de timp, între 10 şi 15 ani. Pe moment nu sunt investiţii care să aibă rezultate economice deosebite, dar prin faptul că se creează un concept de producţie, avem încredere că investiţiile se vor eficientiza în perioada imediat următoare, întrucât pe lângă producerea materiei prime, de lapte şi carne, noi avem investiţii şi în domeniul procesării”, a declarat pentru Agerpres Ilie Carabulea.
Iinvestiţii în zootehnie, în procesarea cărnii şi a laptelui
Atlas Motors, companie membră a grupului Atlassib, a investit 500.000 de euro în procesarea cărnii, inaugurând o carmangerie construită cu fonduri europene. În ce priveşte industrializarea laptelui, Carabulea intenţionează dezvoltarea unui centru de profit din cadrul SC Horticola Internaţional la Seviş.
„Acum suntem în etapa a doua de dezvoltare la Horticola Internaţional, la Seviş, într-o dezvoltare zootehnică pentru 200 de capete de bovine şi într-o fabrică de nutreţuri concentrate, care ne va asigura necesarul de nutreţuri concentrate pentru producţia proprie, dar va asigura şi necesarul agricultorilor, zootehniştilor şi crescătorilor de păsări din judeţul Sibiu şi din judeţele limitrofe, pentru că este o fabrică de mare productivitate, va putea să producă de la 50 la 100 de tone de furaje pe zi şi care este ultramodernă, care va fi inaugurată în septembrie-octombrie 2011”, a mai precizat Carabulea.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Am depus deja un proiect tot pentru dezvoltare zootehnică. Dezvoltăm zootehnia pentru că avem nevoie de lapte pentru fabrica de lapte. Fonduri europene pentru văcuţe. - Ilie Carabulea
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News