Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In Romania va avea loc un nou recensamant agricol


România va efectua, în următorii doi ani, un nou recensământ general agricol, prin reactualizarea datelor privind suprafeţele agricole existente, efectivele de animale, sistemele de irigaţii, numărul producătorilor agricoli şi nivelul de dotare al fermelor. Conform unui comunicat al Ministerului Agriculturii, preluat de RECOLTA.eu, colectarea datelor se va efectua în perioada decembrie 2010 – ianuarie 2011 prin procesul de interviu faţă în faţă. MAPDR, MAI, INS vor definitiva până la sfârşitul lunii mai, proiectul de Hotărâre de Guvern prin care se stabileşte programul general de organizare şi efectuare a Recensământului General Agricol. Cheltuielile implicate se vor suporta din bugetele alocate celor trei instituţii pentru anul 2009.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


În plan internaţional, importanţa realizării Recensământului General Agricol rezultă din faptul că permite obţinerea de date statistice in agricultură comparabile cu cele ale celorlalte state membre, indispensabile măsurilor şi acţiunilor privind procesul de participare a României în cadrul Politicii Agricole Comune. În plan intern, realizarea Recensământului fundamentează măsurile pentru elaborarea Planului Naţional de Dezvoltare şi a altor programe care vizează în principal agricultura şi dezvoltarea rurală.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016