Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In weekend, bucurestenii pot cumpara produse alimentare cu 10% mai ieftine


Agrostar anunta ca bucurestenii pot cumpara produse alimentare naturale proaspete direct de la producatori, membri ai Federatiei Agrostar, din mai multe locatii din Capitala in zilele de joi, vineri, sambata si duminica, extinzand parteneriatele cu primariile de sector, informeaza NewsIn.
Acest prograpiete alimentarem a avut loc initial doar in sectoarele 1 si 4.

Astfel, in Sectorul 1, producatorii Agrostar pot fi gasiti in fiecare zi la 10 tarabe in Piata Dorobanti si in fiecare saptamana de joi pana duminica intr-un cort amplasat in zona Pietei 16 Februarie.

In Sectorul 4, producatorii isi vand marfa in fiecare vineri, sambata si duminica, in Berceni (intre Soseaua Berceni si Soseaua Oltenitei, langa parc), statiile de metrou Brancoveanu, Eroii Revolutiei (iesirea spre Viilor), vizavi de restaurantul Budapesta (langa fantani), la Piata Resita, intersectia Giurgiului cu Toporasi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Producatorii Agrostar isi vor desface produsele in sectorul 5 vineri, sambata si duminica, in parcarea de la Academia Militara, unde vor fi amplasate 15 tarabe, si la intersectia Calea 13 Septembrie, Tudor Vladimirescu, Panduri, unde vor fi amplasate cinci tarabe.

Membrii Agrostar vand toata gama de legume, fructe, branzeturi traditionale din zonele Bran si Sibiu, preparate traditionale din carne, vinuri de Urlati, tuica de Pitesti, palinca de Salaj, miere si ulei presat la rece din Giurgiu.

"Parteneriatele incheiate de Agrostar cu Primaria Sectorului 1, Primaria Sectorului 4 si Primaria Sectorului 5 vin in ajutorul consumatorilor, care prefera sa cumpere direct de la cel care produce datorita pretului si calitatii. Produsele noastre sunt naturale, proaspete si cu 10% mai ieftine. Am constatat ca oamenii care vin sa cumpere nu sunt obisnuiti cu preturi asa mici. Ii invitam sa cumpere de la producatorii nostri, pentru ca acestea sunt preturile reale, fara intermediari", a declarat presedintele Agrostar, Niculae Stefan.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016