Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Incepand de astazi functioneaza linia verde gratuita de informare/sesizare asupra fondurilor europene in agricultura


Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) pune la dispoziţia publicului, începând de astazi, un număr de telefon gratuit pentru semnalarea problemelor şi dificultăţilor în accesarea şi derularea fondurilor nerambursabile acordate prin Programul Naţional pentru Dezvoltare Rurală.

Numărul gratuit 0-800-800-644, de tip TelVerde, este disponibil oricărei persoane interesate, de luni şi până vineri, între orele 8:30 şi 16:30.
Potrivit legii, orice sesizare trebuie să fie însoţită de identitatea reală a persoanei şi de datele acesteia de contact. APDRP precizează că este foarte important ca persoanele care apelează acest număr să ofere toate informaţiile de identificare solicitate de operator, astfel încât reprezentanţii agenţiei să poată proba veridicitatea sesizărilor şi să acţioneze în consecinţă.

'Această linie gratuită reprezintă un nou pas în asigurarea unei transparenţe a Agenţiei şi sperăm că va constitui în acelaşi timp un mijloc de încurajare a beneficiarilor, atât în ceea ce priveşte iniţierea proiectelor de investiţii, cât şi pentru semnalarea eventualelor probleme cu care se confruntă aceştia în accesarea fondurilor europene pentru agricultură şi dezvoltare rurală. Contăm în mod deosebit pe opiniile beneficiarilor noştri, pentru a îmbunătăţi în permanenţă modul de implementare al Programului Naţional pentru Dezvoltare Rurală', a precizat Sorin Radu, directorul general al APDRP.
Ministrul Agriculturii, Ilie Sârbu, a anunţat că va începe, luni, 5 ianuarie, monitorizarea activităţii APDRP, fosta agenţie Sapard, reprezentanţii acesteia urmând să prezinte săptămânal planuri de acţiuni.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


'Am organizat o comisie de monitorizare la APDRP pentru deblocarea programului Sapard, iar prima şedinţă va avea loc luni, 5 ianuarie, împreună cu reprezentanţii Ministerului de Finanţe', a declarat, recent, pentru AGERPRES, ministrul Agriculturii, Ilie Sârbu.

După finalizarea analizei la APDRP, şeful de la Agricultură a anunţat că va începe o analiză la nivelul fiecărei direcţii din minister.

Plăţile Sapard către România au fost întrerupte în vara acestui an, după ce o misiune de audit a Executivului comunitar a constatat, la începutul lunii iunie, probleme în sistemul de gestionare şi control legat de autorizarea plăţilor către beneficiarii fondurilor Sapard. Sumele blocate din programul Sapard au fost în jur de 28 de milioane de euro, în sistem fiind avizate, la acea dată, 582 de cereri de plată, în valoare totală de 62 milioane de euro.

Prin programul de preaderare Sapard, România a primit circa 1,2 miliarde de euro.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016