Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Industria cărnii: Avicarvil investeşte în energii alternative


Avicarvil, membra a grupului de firme Ana si Cornel, va investi 10,7 milioane de lei intr-un proiect de energie alternativa, respectiv achizitionarea de panouri fotovoltaice, si in retehnologizarea fermelor si a celorlalte capacitati de productie.
"Pentru banii din fonduri europene am primit unda verde in aceste zile, iar cealalta parte din suma este o investitie proprie. Proiectul este o continuare a dezvoltarii si retehnologizarii fermelor de la Valcea, iar de aceasta data vizam si o componenta de energie verde", a declarat proprietarul afacerii, Iustin Paraschiv.

In primele noua luni, firma Avicarvil a avut afaceri de 51,5 milioane de lei, cu aproape 20% mai mari fata de incasarile din aceeasi perioada a anului trecut. Pana la sfarsitul anului, firma isi propune sa ajunga la afaceri de circa 63 milioane de lei, mizand pe cresterea capacitatilor de productie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Pusă în funcţiune în 1978, Avicarvil este situată în localitatea Francesti, la 20 km distanţă de Ramnicu Valcea, fiind o unitate cu profil industrial zootehnic, ce are ca obiect de activitate creşterea păsărilor(CAEN 0147) S.C. Avicarvil S.R.L.- Francesti face parte dintr-un grup de firme deja consacrate din judetul Prahova,dintre acestea le mentionam pe: “S.C. Carmistin S.R.L.”- firma de import -export carne“S.C.Ana si Cornel S.R.L.” - fabrica de preparate din carne, “S.C.Ladrisi Group S.R.L.” - abator pentru porc si vita si nu in ultimul rand “S.C.Pajo Holding S.R.L.”- 1200 ha teren arabil si crescatorie de taurasi pentru carne.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016