Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Informatia Zilei Satu Mare: La Doba vacile vor ieşi la păşunat în 7 cirezi de câte 150 de animale


Comuna Doba nu necesită prea multe prezentări. Fiind amplasată în bună parte de-a lungul drumului care asigură comunicarea spre Satu Mare, dar şi spre Carei, cei aflaţi la volanul autoturismului pot să-şi dea seama de modul în care proprietarii îşi folosesc terenurile reprimite. O discuţie recentă cu viceprimarul Iosif Bartha întregeşte imaginea faţă de simţul de gospodar al localnicilor. Potrivit spuselor interlocutorului nostru, o bună parte din locuitorii celor cinci sate ce compun comuna au fost interesaţi de a lăsa cât mai puţin pământ nelucrat. Motivaţia era evidentă – deţineau animale.
Vor creşte suprafeţele de pământ nelucrat

Localnicii sperau în sprijin substanţial şi pe mai departe din partea statului pentru punerea în valoare a fiecărui petec de pământ. Speranţele lor s-au năruit în special începând cu acest an, când o bună parte din formele de sprijin financiar agricol au fost retrase. Când spunem acest lucru ne referim în special la susţinerile din zootehnie (subvenţie la lapte, la porc în carcasă, la carcasa de bovină, la oi şi capre ş.a.), dar şi din sectorul vegetal.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Informatia Zilei Satu Mare.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016