Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Interagro întră pe piaţa produselor lactate şi a conservelor din peşte


Omul de afaceri Ioan Niculae atacă piaţa pescuitului şi vrea şi o fabrică de conserve. Omul de afaceri a înfiinţat şi o altă firmă care va administra o fermă de vaci pentru producţia de lactate. Pescuitul şi producţia de lactate sunt noile ţinte ale grupului agro-industrial "Interagro", controlat de Ioan Niculae, unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din ţara noastră.
În plină criză, grupul "Interagro" şi-a diversificat domeniul principal de activitate - producţia de cereale şi plante tehnice şi exportul de îngrăşăminte chimice fabricate în combinatele chimice proprii - prin înfiinţarea a două noi societăţi, în aceeaşi zi.

Prima - "Donau Fish"- a fost înfiinţată pe 15 iunie, în judeţul Teleorman, în satul Suhaia. Capitalul social al firmei este de 10.000 lei, iar domeniul principal de activitate este pescuitul în ape dulci.

"Pentru grupul Interagro înfiinţarea acestei societăţi reprezintă o premieră în ceea ce priveşte domeniul nostru tradiţional de activitate", ne-a declarat Ioan Niculae.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Omul de afaceri a menţionat că firma a fost înfiinţată în contextul în care grupul deţinea, de ani buni, mai multe lacuri în zonă, lângă Dunăre.

"Vom avea şi activitatea de procesare şi vrem să fabricăm conserve de peşte", a menţionat Niculae.
Întrebat dacă înfiinţarea acestei societăţi vine în contextul în care finanţarea din fonduri europene prin Programul Operaţional de Pescuit a fost deblocată, Ioan Niculae a dezminţit acest lucru.

Cea de-a doua societate nou înfiinţată este "Interagro Lactate". Firma a fost înfiinţată tot în judeţul Teleorman, tot pe 15 iunie, însă în cel mai sudic punct al ţării, Zimnicea.

Capitalul social al companiei este de 5.000 lei, iar domeniul de activitate este fabricarea de produse lactate şi brânzeturi.

"Am înfiinţat această societate pentru că am pus bazele unei ferme de 400 de vaci de lapte", a mai spus Niculae.

Tot în Zimnicea, omul de afaceri a mai înfiinţat, în noiembrie 2009, şi prima rafinărie pentru bioetanol (combustibil ecologic) din sud-estul Europei.

Viteşye mai mult în Bursa
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016