Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

La Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timisoara are loc, in aceste zile, conferinta şi workshop-ul "Politica Agricolă Comuna"


In zilele de 10, 11 şi 12 februarie 2009, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timisoara se desfasoara conferinta şi workshop-ul "Politica Agricolă Comuna". Obiectivul principal al evenimentului il constituie identificarea nevoilor existente in agricultura, cu prioritate în sectoarele de producere si procesare a laptelui, de cultivare a cerealelor, precum şi în viticultură si vinificatie.
In cadrul conferintei sunt prezentate modalitatile de sprijinire oferite de catre Politica Agricola Comuna (PAC) in eliminarea diferenţelor dintre Statele Membre prin implementarea politicilor UE. Totodata, publicul larg si agricultorii vor fi informati cu privire la beneficiile PAC destinate sporirii competitivitatii agriculturii şi la impactul implementarii PAC in agricultura românească.

Sunt invitati sa participe experti din sectorul agricol (lapte, cereale, vin) din Romania, Italia, şi Ungaria, precum si reprezentanti ai DG Agriculture – Bruxelles, Ministerului Agriculturii, Padurilor şi Dezvoltarii Rurale, Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala şi Pescuit, Agentiei de Plati şi Interventie pentru Agricultura, Primariei Municipiului Timisoara, Oficiului Judeţean de Consultanta Agricola Timis, primariilor din localitaţile timisene, Camerei de Comert şi Industrie Bari (Italia), Camerei Agricole a Judeţului Csongrad (Ungaria).

Pe parcursul celor trei zile vor lua cuvantul si eprezentanti din strainatate, iar dintre specialiştii romani vor susţine prezentari tematice Viorel Matei, presedinte al Federatiei Nationale a Producatorilor Agricoli din Romania, Aurel Lazureanu, decanul Facultatii de Horticultura din USAMVB Timisoara, Gheorghe David, senator, membru al Comisiei pentru Agricultura, Silvicultura şi Dezvoltare Rurala a Senatului Romaniei, Valeriu Tabara, presedinte al Comisiei pentru Agricultura din Camera Deputatilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


OJCA Timis va fi reprezentata printr-un numar semnificativ de consultanti interesati de problemele care se vor discuta pe durata celor trei zile ale Conferintei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016