Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Leonard Orban: România doreşte fonduri consistente pentru politica agricolă comună şi de coeziune după 2013


Consilierul prezidenţial pentru afaceri europene, Leonard Orban, a susţinut joi, într-o conferinţă de presă alături de comisarul european pentru programare financiară şi buget, Janusz Lewandowski, că România este foarte interesată ca politica agricolă comună şi cea de coeziune să primească şi după 2013 fonduri consistente, în condiţiile în care există deja încercări de a defini noul buget al UE.
Leonard Orban a spus că nu exclude posibile tăieri de fonduri pentru aceste politici, dar a precizat că România trebuie să apere ideea păstrării alocărilor financiare foarte impotante pentru aceste politici. De asemenea, Orban a reamintit că, în momentul de faţă, Uniunea Europeană nu a ajuns încă la un acord privind bugetul pe 2011. În plus, o chestiune din ce în ce mai discutată este perspectiva financiară dincolo de 2013, deci noul buget al UE, şi, chiar dacă nu există o propunere concretă, deja sunt încercări de a-i defini dimensiunea.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


La rândul său, Janusz Lewandowski a declarat că nu se aşteaptă la negocieri uşoare în ceea ce priveşte bugetul Uniunii pe 2011, având în vedere lipsa de solidaritate de la nivelul comunităţii europene. "Criza şi egoismul merg mână în mână", a spus Lewandowski, care a adăugat că Uniunea va fi capabilă să adopte un buget care să includă şi aşa-zisele politici tradiţionale.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton