Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mai sunt disponibile 317 milioane prin PNDR pana la inchiderea sesiunii anuale

mai-sunt-disponibile-317-milioane-prin-pndr-pana-la-inchiderea-sesiunii-anuale

In acest an mai sunt fonduri disponibile pentru finantarea fermelor de familie pentru sectorul pomicol, pentru procesarea produselor agricole si pomicole, pentru dezvoltarea fermelor mici, pentru infrastructura la scara mica, dar si pentru infiintarea grupurilor de producatori din sectorul agricol si din cel pomicol.


Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale informeaza ca mai sunt disponibile peste 317 milioane de euro in cadrul sesiunilor active pentru depunerea cererilor de finantare deschise in anul 2016.
 
Aceste fonduri acordate prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 pot fi accesate pana la data de 31 octombrie 2016, ora 16.00, data limita de depunere pentru majoritatea sesiunilor active, sau pana la epuizarea fondurilor alocate.
 
AFIR a primit pana in prezent 10.634 de cereri de finantare conforme prin care s-au solicitat fonduri nerambursabile in valoare totala de 1,34 miliarde de euro, ceea ce reprezinta un procent de aproximativ 98% din valoarea totala a alocarii PNDR in anul 2016 pentru submasurile deschise pana in prezent.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

In prezent, in acest an mai sunt fonduri disponibile pentru finantarea fermelor de familie pentru sectorul pomicol, pentru procesarea produselor agricole si pomicole, pentru dezvoltarea fermelor mici, pentru infrastructura la scara mica, dar si pentru infiintarea grupurilor de producatori din sectorul agricol si din cel pomicol.
Astfel, in cadrul submasurii 4.1 „Investitii in exploatatii agricole”, pana la 31 octombrie, ora 16.00, mai pot fi accesate 3,57 milioane de euro pentru fermele de familie.
 
De asemenea, sectorul pomicol dispune de fonduri pentru finantarea proiectelor de investitii, prin intermediul submasurii 4.1a „Investitii in exploatatii pomicole”. Valoarea totala nerambursabila a fondurilor neutilizate este de 43,57 milioane de euro.
 
Tinerii fermieri – pot depune on-line proiecte pentru zona montana prin submasura 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”. Fondurile ramase pin acest caz sunt de 12,64 milioane de euro. Data limita pana la care se pot depune proiecte este 31 octombrie, ora 16.00.
 
Solicitantii interesati de finantare pentru procesarea produselor agricole, au la dispozitie fonduri in valoare de 71,53 milioane de euro prin submasura 4.2 „Sprijin pentru investitii in procesarea/ marketingul produselor agricole”.
 
Pentru procesarea produselor pomicole, fondurile disponibile prin sM 4.2a „Investitii in procesarea/ marketingul produselor din sectorul pomicol” sunt de 7,37 milioane de euro.
 
Proiectele de dezvoltare a fermelor mici prin submasura 6.3 „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici” pot beneficia de investitii in valoare de aproximatix 79,5 de milioane de euro, valoare ramasa disponibila pana la inchiderea sesiunii, respectiv 31 octombrie 2016, ora 16.00.
 
In cadrul submasurii 7.2 „Investitii in crearea si modernizarea infrastructurii de baza la scara mica” mai sunt fonduri disponibile pentru proiecte in infrastructura de apa/ apa uzata. Valoarea fondurilor disponibile este de 63,26 milioane de euro. Data limita pana la care se pot depune on-line proiecte este 31 octombrie 2016, ora 16.00.
 
Se pot depune Cereri de Finantare pentru infiintarea si dezvoltarea grupurilor de producatori, din sectorul agricol si din cel pomicol, prin submasurile 9.1 si 9.1a. Valoarea cumulata a fondurilor disponibile pentru grupuri de producatori este de 7,1 milioane de euro. Sesiunea de primire a proiectelor pentru sM 9.1 si sM 9.1a se incheie pe 11 octombrie 2016, ora 16.00.
 
Pe langa sesiunile active aferente submasurilor mentionate anterior, se pot depune Cereri de Finantare pentru crearea sau modernizarea unitatilor de procesare a produselor agricole si pomicole. Aceste fonduri sunt disponibile prin intermediul Schemei GBER si de minimis pentru sM 4.2. Valoarea disponibila este de circa 24,5 milioane de euro.
 
Totodata, pentru sectorul pomicol, prin intermediul Schemei GBER si de minimis pentru sM 4.2a se pot obtine finantari in limita a 3,98 milioane de euro. Data pana la care se pot depune proiecte in cadrul acestor scheme este 30 decembrie 2016, ora 16.00.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.67 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016