Alin Laslo şi fiica sa, Călina, au inventat săpunul la... metru. Este 100 la sută natural, e făcut manual şi e modelat în formă de trandafir. Săpunul 100% bio este comercializat sub formă de trandafiri, fâşiile măsurând aproximativ 70 de centimetri.
La început, Alin Laslo a pornit de la ideea de a încerca, prin produsele sale, să elimine kitsch-urile chinezeşti de pe piaţa de suveniruri din România. După nici doi ani de când a început să producă săpunuri sută la sută naturale, acesta a ajuns să primească comenzi de la aproximativ 100 de hoteluri şi pensiuni din întreaga ţară.
Atât de naturale, că-ţi vine să le mănânci
Spre deosebire de alte săpunuri cunoscute ca fiind făcute din ingrediente naturale, cele cinci sortimente de săpunuri fabricate manual de Alin Laslo au ajuns cunoscute până şi peste hotare pentru faptul că la bază au ulei de palmier, ulei de cocos şi diferite alimente naturale, cum ar fi: miere, cafea, fulgi de ovăz, morcovi, portocale. „Am încercat, de exemplu, să fabric săpunul cu suc de morcovi cumpărat din supermarket. Nici vorbă să aibă aceeaşi aromă, aceeaşi culoare! Folosesc doar produse bio, cumpărate direct de la ţărani", explică băimăreanul care, săptămâna trecută, a fost acceptat membru cu drepturi depline în cadrul organizaţiei internaţionale „Handcrafted Soapmakers Guild", cu sediul în SUA. Asociaţia numără, în prezent, 4.631 de membri. „Sunt mândru pentru faptul că sunt primul român care a fost acceptat în celebra organizaţie a «săpunarilor»", adaugă Laslo.
Citeşte mai mult în Adevărul
La început, Alin Laslo a pornit de la ideea de a încerca, prin produsele sale, să elimine kitsch-urile chinezeşti de pe piaţa de suveniruri din România. După nici doi ani de când a început să producă săpunuri sută la sută naturale, acesta a ajuns să primească comenzi de la aproximativ 100 de hoteluri şi pensiuni din întreaga ţară.
Atât de naturale, că-ţi vine să le mănânci
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Spre deosebire de alte săpunuri cunoscute ca fiind făcute din ingrediente naturale, cele cinci sortimente de săpunuri fabricate manual de Alin Laslo au ajuns cunoscute până şi peste hotare pentru faptul că la bază au ulei de palmier, ulei de cocos şi diferite alimente naturale, cum ar fi: miere, cafea, fulgi de ovăz, morcovi, portocale. „Am încercat, de exemplu, să fabric săpunul cu suc de morcovi cumpărat din supermarket. Nici vorbă să aibă aceeaşi aromă, aceeaşi culoare! Folosesc doar produse bio, cumpărate direct de la ţărani", explică băimăreanul care, săptămâna trecută, a fost acceptat membru cu drepturi depline în cadrul organizaţiei internaţionale „Handcrafted Soapmakers Guild", cu sediul în SUA. Asociaţia numără, în prezent, 4.631 de membri. „Sunt mândru pentru faptul că sunt primul român care a fost acceptat în celebra organizaţie a «săpunarilor»", adaugă Laslo.
Citeşte mai mult în Adevărul
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News