Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Marii fermieri critică programul "Prima Casă" din agricultură


Praf în ochi, aşa numesc marii agricultori ai României iniţiativa Ministerelor Agriculturii şi Finanţelor de a lansa un program de creditare, după modelul Prima Casa. Ei spun că în varianta actuală fermierii ar trebui să vină cu bani de acasă pentru a putea intra în programul de creditate.

Anunţat cu mare tam tam de autorităţi programul de creditare în agricultură, după modelul Prima Casă, este dur criticat de specialişti, scrie portalul de business Money.ro

Specialiştii spun că în forma actuală programul are multe puncte slabe care-i vor ţine departe pe agricultori.

"Dacă mă duce la 18 la sută dobânda şi îmi dă şi subvenţia cu un an de zile întârziere am şi acolo pierdere de 25 la sută eu pierd 45 la sută. Nu este rentabil" a declarat Ioan Niculae, patronul Interagro.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Nu este nicio măsură anticriză în agricultură. Este o treabă de care se vorbeşte de ani de zile despre aceste certificate de depozit. Dacă aveam în agricultură acces la nişte credite mai ieftine mă refer la dobândă putea să fie o măsură anticriză dar felul în care este formulată nu are nicio legătură cu criza" continua Niculae. În plus, Niculae consideră că asemănarea cu programul Prima Casă este forţată deoarece agricultorul girează cu propria recoltă, iar statul nu garantează nimic.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016