Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Memorandumul de Înţelegere între Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică (ANCS-România) şi Agenţia Naţională pentru Cercetare (ANR-Franţa) se semnează astăzi la Paris


Semnarea Memorandumului de Înţelegere privind apelurile de proiecte comune de cercetare va avea loc în 11 ianuarie 2011, la sediul Ambasadei României la Paris şi va fi făcută de către preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică (ANCS) - domnul Dragoş Mihael CIUPARU din partea României şi directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Cercetare (ANR), doamna Jacqueline LECOURTIER din partea Franţei.
Cu ocazia vizitei efectuate la Paris în 15-16 decembrie 2010, dl Dragoş CIUPARU, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică (ANCS) s-a întâlnit cu reprezentanţii Agenţiei Naţionale pentru Cercetare din Franţa (ANR), prilej cu care s-a convenit să fie întărită colaborarea dintre cele două ţări în domeniul cercetării şi dezvoltării. Hotărârea s-a materilizat prin Memorandumul de Înţelegere care urmează a se semna la Paris. În urma negocierilor purtate a fost convenit textul final al documentului, prin care se vor finanţa proiecte comune de cercetare-dezvoltare între Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică (ANCS) şi Agenţia Naţională pentru Cercetare (ANR).

Memorandumul stabileşte principii şi proceduri ce urmează să fie adoptate de către ambele părţi cum ar fi: Lansarea cererilor de propuneri de proiecte, Primirea propunerilor comune de proiecte, Stabilirea procedurilor de evaluare şi a celor de selecţie, Finanţarea propunerilor de proiecte selectate, Organizarea de ateliere comune de lucru legate de apelurile de proiecte comune de cercetare, Modificarea, extinderea şi încetarea Memorandumului de Înţelegere. De asemenea, stabileşte pentru ambele entităţi participante, sistemul de finanţare al proiectelor de cercetare depuse în comun. Domeniile prioritare vizate a fi susţinute sunt Fizica şi Mediul, ecosistemele şi biodiversitatea.
Scopul final este acela de a consolida colaborarea între Romînia şi Franţa în domeniile de interes comun, în vederea obţinerii unor rezultate ştiinţifice şi tehnice remarcabile, care să conducă la tehnologii inovatoare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Memorandumul de Înţelegere care se va semna la Paris are la bază prevederile Acordului de Cooperare Ştiinţifică şi Tehnică între Guvernul Republicii Franceze şi Guvernul Republicii Române, semnat tot la Paris, în data de 31 iulie 1964.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016