Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministrul da asigurari ca ouale nu se vor scumpi in preajma Pastelui

ministrul-da-asigurari-ca-ouale-nu-se-vor-scumpi-in-preajma-pastelui

Ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, a declarat ca de Paste in Romania nu va fi o criza a oualor. Ministrul a spus ca pretul nu va creste, pentru ca exista productie suficienta.


Fuia a mai spus ca a sesizat Consiliul Concurentei deoarece au fost semnale ca ar fi existat o intelegere intre producatori privind cresterea preturilor.

"Am sesizat Consiliul Concurentei pentru ca au fost semnale ca ar fi fost o intelegere intre producatori. in privinta preturilor la oua, va spun ca de la livrarea la ferma pretul este de 0,45 lei pe ou. Am fost si eu la cumparaturi si am vazut ca pretul este de 0,75 lei pe ou in magazine. intr-adevar a fost o explozie a preturilor, intrucat tara noastra nu a mai putut importa din Polonia si a fost o iarna severa care a ingreunat livrarea. Vreau sa va spun ca preturile la oua nu ar mai trebui sa creasca pentru ca productia este suficienta. Nu vom avea o criza a oualor de Paste", a spus Fuia.

A atras atentia asupra fondurilor europene in agricultura


Ministrul a mai spus ca daca Romania nu va absorbi toti banii europeni disponibili in prezent pentru acest domeniu va fi foarte greu sa ceara Comisiei Europene sume consistente pentru viitorul pachet, 2014-2020.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Avem sume foarte mari alocate de Comisia Europeana si daca nu vom fi capabili sa le absorbim in totalitate ne va fi foare greu pe noul pachet agricol, 2014-2020, sa cerem sume consistente. Vor spune ca vrem sa le luam dar nu suntem in stare sa le folosim", a spus Fuia.

El a afirmat ca Ministerul Agriculturii are o rata de absorbtie de peste 40% la fondurile europene.

"Daca privim la nivel de Guvern, e o rata buna, dar daca privim la nivel european suntem in continuare pe unul din ultimele locuri", a spus Fuia.

El a mai aratat ca in acest an institutia pe care o conduce si-a propus sa absoarba 2,5 miliarde de euro, din care a atras deja peste un miliard de euro.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016