Normele UE isi fac cu greu loc in modul de viata din mediul rural, masurile de “civilizare” a satelor fiind aplicabile doar in mica masura. Dupa tergiversarile si problemele iscate de asomarea porcului si ambalatul brânzei, acum a venit rândul stânelor. Acestea trebuie sa devina din stâne in care domneste mizeria si munca bruta adevarate “unitati de prelucrare a laptelui”.
Gabriel Ciobanu, inspector in cadrul Directiei Sanitar-Veterinare si Siguranta Alimentelor (DSVSA) Iasi, a declarat ca este vorba de un ordin emis de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) emis in acord cu masurile impuse de UE. “Stânile se vor transforma in unitati de prelucrare a laptelui, ca urmare a Ordinului ANSVSA 111/2008. Pentru a mai putea functiona, este nevoie sa indeplineasca o serie de conditii."
Citeste mai mult in Gardianul
Gabriel Ciobanu, inspector in cadrul Directiei Sanitar-Veterinare si Siguranta Alimentelor (DSVSA) Iasi, a declarat ca este vorba de un ordin emis de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) emis in acord cu masurile impuse de UE. “Stânile se vor transforma in unitati de prelucrare a laptelui, ca urmare a Ordinului ANSVSA 111/2008. Pentru a mai putea functiona, este nevoie sa indeplineasca o serie de conditii."
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Gardianul
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News