Normele UE isi fac cu greu loc in modul de viata din mediul rural, masurile de “civilizare” a satelor fiind aplicabile doar in mica masura. Dupa tergiversarile si problemele iscate de asomarea porcului si ambalatul brânzei, acum a venit rândul stânelor. Acestea trebuie sa devina din stâne in care domneste mizeria si munca bruta adevarate “unitati de prelucrare a laptelui”.
Gabriel Ciobanu, inspector in cadrul Directiei Sanitar-Veterinare si Siguranta Alimentelor (DSVSA) Iasi, a declarat ca este vorba de un ordin emis de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) emis in acord cu masurile impuse de UE. “Stânile se vor transforma in unitati de prelucrare a laptelui, ca urmare a Ordinului ANSVSA 111/2008. Pentru a mai putea functiona, este nevoie sa indeplineasca o serie de conditii."
Citeste mai mult in Gardianul
Gabriel Ciobanu, inspector in cadrul Directiei Sanitar-Veterinare si Siguranta Alimentelor (DSVSA) Iasi, a declarat ca este vorba de un ordin emis de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) emis in acord cu masurile impuse de UE. “Stânile se vor transforma in unitati de prelucrare a laptelui, ca urmare a Ordinului ANSVSA 111/2008. Pentru a mai putea functiona, este nevoie sa indeplineasca o serie de conditii."
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Gardianul
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News