Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ONILF vrea să promoveze fructele proaspete în Europa printr-un program de 3 mil euro


Organizaţia Naţională Interprofesională Legume-Fructe (ONILF) va înainta spre aprobare Comisiei Europene un program în valoare de aproximativ 3 milioane euro, destinat promovării fructelor proaspete în statele membre ale Uniunii Europene, a declarat pentru NewsIn directorul general al Organizaţie.
Potrivit lui Tănase, programul va putea fi realizat în parteneriat cu un patronat grecesc şi va avea o cofinanţare europeană de 50% din valoarea totală.

"Este un program de susţinere în piaţă comunitară a fructelor proaspete, pe o perioada de 3 ani, cu o valoare de circa 3 milioane euro. Vrem să îl realizăm în parteneriat cu un patronat din sector din Grecia", a declarat Tănase.

Directorul general al ONILF a adăugat că promovarea fructelor proaspete se va realiza în toate cele 27 de state din Uniunea, urmând să fie realizat un studiu de piaţă pentru a se identifica cererea din fiecare ţară.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Vrem să realizăm promovarea în toate statele comunitare, însă, iniţial, vom realiza un studiu de piaţă pentru a determina ce produse sunt dorite în fiecare ţară în parte" a declarat preşedintele patronatului Romconserv şi directorul general al Organizaţiei Naţionale Interprofesională Legume-Fructe. Acesta a arătat că proiectul se va concretiza printr-o serie de târguri, prezentări, expoziţii, vizite de documentare, studii de piaţă şi conferinţe, cu scopul majorării exportului.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016