Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oportunitati de investitii in agricultura romaneasca, prezentate la Sao Paolo


Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri a organizat, în data de 19 ianuarie 2011, la Săo Paulo, o masa rotundă având ca obiectiv prezentarea oportunităţilor de afaceri si investiţii pe piaţa românească.
Discuţiile purtate cu acest prilej au evidenţiat potentialul de cooperare bilaterală in domeniul agricol, cel zootehnic, industria alimentara si biocombustibili, sectoare in care Brazilia detine locuri fruntase la nivel mondial, precum şi alte oportunităţi de investiţii oferite de statutul României de piaţă membră a Uniunii Europene.

Participanţilor la masa rotundă le-au fost prezentaţi indicatorii macroeconomici ai României si date cu privire la oferta de export a ţării noastre, in conformitate cu statistica oficiala, pe primele 11 luni ale anului 2010.

Oferta românească a generat interes la evenimentul de la Săo Paulo, participanţii menţionând ca vor promova oportunităţile de afaceri cu firme româneşti şi informatiile referitoare la potentialul de export al României la nivelul membrilor FECOMERCIO, federatie care cuprinde asociatiile patronale din domeniul comertului din statul Săo Paulo.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Evenimentul se înscrie în seria actiunilor de promovare a exporturilor românesti pe piata braziliană şi a fost organizat de BPCE Săo Paulo în colaborare cu Departamentul de Comert Exterior si cu Departamentul de Relatii Externe ale FECOMERCIO.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016