Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oros, mesaj pentru alesii PSD: N-ati avut vreo legatura cu fermierul roman

oros-mesaj-pentru-alesii-psd-n-ati-avut-vreo-legatura-cu-fermierul-roman

Adrian Oros, ministrul Agriculturii, a infruntat o motiune simpla indreptata impotriva sa. Oficialul a acuzat PSD de "nicio legatura cu fermierul roman" in timpul discursului sau.


Toate programele strategice lansate de PSD au fost externalizate si niciodata nu au avut vreo legatura cu soarta fermierului roman, a sustinut ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, la dezbaterea motiunii simple depusa de catre parlamentarii PSD impotriva sa.
 
"Negociem si acum eco-schemele, dar dvs. nu stiti ce inseamna eco-schemele... Pentru perioada 2021 - 2022 unde sunt alocate 6,2 miliarde de euro din bugetul 2021 - 2027, chiar daca este perioada de tranzitie, am alocat, conform analizei nevoilor facuta cu fermierii, cu peste 119 asociatii de fermieri, pentru capacitatile de depozitare si procesare, 760 de milioane de euro in doi ani, cand dvs. in sapte ani ati alocat 845 de milioane de euro pentru aceste activitati.

Am mai facut ceva: am splitat masura in mai multe masuri, astfel incat sa ajunga banii si in zona de munte. Pentru programul "Tanarul fermier", pentru prima data, am splitat programul astfel incat sa fie eligibil si beneficiarilor din diaspora. Chiar daca anul trecut, datorita restrictiilor de circulatie, unii dintre ei nu au putut aplica, vom continua acest program. La fel cum continuam cu programul de concesionare a 50 de hectare pentru fiecare tanar fermier. Indiferent cate motiuni veti mai depune si cate minciuni o sa mai spuneti, fermierii stiu exact cine sunteti si pe cine reprezentati.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Reprezentanti samsarii si vanatorii de subventii. Niciodata n-ati avut vreo legatura cu soarta fermierului roman", a declarat ministrul Agriculturii.
 
Demnitarul a sustinut ca, la ora actuala, se negociaza continuarea acordarii de Ajutoare Nationale Tranzitorii (ANT), pentru a nu se impune plafonarea.
 
"M-am intalnit cu fermierii la ei acasa. Si cu fermierii mici, si cu fermierii mari, si cu fermierii de la munte, si cu fermierii de la ses... Fermierii au inteles ca niciun program pe care dvs. l-ati lansat vreodata n-a avut nicio legatura cu taranul si cu fermierul roman.

Majoritatea fermierilor au inteles. Sigur, nu cei pe care ii aduceti in sediile dvs. Toate programele pe care le-ati lansat, nu a fost nici macar unul sa-l faceti dvs. Ati externalizat toate programele strategice la care ati contribuit. Asta este capacitatea dvs. de a face programe vizionare. Sa va spun despre negocierile pe care le-ati facut sau despre care credeti ca le-ati facut, pentru noul program strategic. N-ati reusit sa negociati nimic, domnilor. Cand v-a impus Comisia Europeana 6 miliarde de euro, Pilonul II, ati acceptat. A trebuit sa venim noi sa renegociem, sa ajungem la 7,7 miliarde de euro.

De asemenea, am negociat continuarea acordarii ANT-ului, pentru ca, in 2020, urma sa se opreasca. Negociem si acum ca sa nu se impuna plafonarea. Cerem o plafonare voluntara si o plata redistributiva, tocmai pentru a consolida fermele de familie", a mentionat Adrian Oros.
 
Plenul Camerei Deputatilor a dezbatut, luni, motiunea simpla pe agricultura a PSD, cu titlul "Agricultura Romaniei este atacata de cel mai periculos daunator - ministrul Adrian Nechita Oros".

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016