Un brutar din municipiul Sfântu Gheorghe, Dioszegi Laszlo, va scoate pe piaţă un sortiment de ''pâine anticriză'', făcută din orz şi ovăz, după o reţetă veche de peste 60 de ani.
Un brutar din municipiul Sfântu Gheorghe, Dioszegi Laszlo, va scoate pe piaţă un sortiment de ''pâine anticriză'', făcută din orz şi ovăz, după o reţetă veche de peste 60 de ani. Dioszegi Laszlo spune că primele pâini făcute experimental în cuptorul său au avut un gust foarte bun, dar s-au crăpat, prin urmare mai are de lucrat la ''aspectul comercial'', pentru că ''un client se uită şi la asta''.
''Reţeta e veche de mai bine de 60 de ani, de după război, când lumea era săracă'', a declarat, pentru Agerpres, Dioszegi Laszlo, refuzând să dea alte detalii despre reţetă pentru a nu ajunge pe mâna concurenţei.
Iniţial acesta a vrut să iasă pe piaţă cu o altfel de ''pâine anticriză'', făcută după reţeta unui prieten de-al său, ce îngloba în aluat şuncă şi ceapă, dar în cele din urmă şi-au dat seama că e prea scumpă şi au trecut-o la ''delicatese'' până când va trece criza.
Brutarii spun că nu se numără printre întreprinzătorii afectaţi de criză, deoarece oamenii mai renunţă la una-alta, dar la pâine nu pot renunţa.
În schimb, recunosc că vânzările au mai scăzut pentru că tot mai multe gospodine au început să frământe pâine acasă, iar pâinea veche nu mai este aruncată la gunoi cu aceeaşi lejeritate ca până acum.
''Reţeta e veche de mai bine de 60 de ani, de după război, când lumea era săracă'', a declarat, pentru Agerpres, Dioszegi Laszlo, refuzând să dea alte detalii despre reţetă pentru a nu ajunge pe mâna concurenţei.
Iniţial acesta a vrut să iasă pe piaţă cu o altfel de ''pâine anticriză'', făcută după reţeta unui prieten de-al său, ce îngloba în aluat şuncă şi ceapă, dar în cele din urmă şi-au dat seama că e prea scumpă şi au trecut-o la ''delicatese'' până când va trece criza.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Brutarii spun că nu se numără printre întreprinzătorii afectaţi de criză, deoarece oamenii mai renunţă la una-alta, dar la pâine nu pot renunţa.
În schimb, recunosc că vânzările au mai scăzut pentru că tot mai multe gospodine au început să frământe pâine acasă, iar pâinea veche nu mai este aruncată la gunoi cu aceeaşi lejeritate ca până acum.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News