Pâinea este un aliment de bază în dieta românilor, de aceea este foarte important să consumăm un produs sănătos, cum este pâinea de secară, care reduce colesterolul, se arată într-un comunicat remis, luni, AGERPRES, de specialişti în cardiologie.
''O pâine sănătoasă face un om sănătos'' este deviza la care prof. univ. dr. Leonida Gherasim, membru de onoare al Academiei Române, a apelat pentru a îmbrăţişa ideea introducerii în pâinea românilor a unui aliment funcţional cu efect în reducerea colesterolului.
Iniţiativa este susţinută şi de alţi specialişti din domeniul cardiologiei - prof. dr.Cezar Macarie, prof. dr. Ioan Mircea Coman - care au au declarat că beneficiile unui produs funcţional - cum este pâinea de secară cu esteri de stanoli din plante - Dobrogea-Benecol - trebuie să fie cunoscut în rândul oamenilor, astfel încât aceştia să fie bine orientaţi în alegerile pe care le fac în dieta alimentară pentru a avea un stil de viaţă sănătos axat pe prevenţie.
"Este foarte important ca produsul natural Dobrogea-Benecol să fie cunoscut în rândul publicului larg. Medicii specialişti trebuie să fie receptivi la acest tip de alimente. Ei trebuie să devină mesagerii informaţiei referitoare la efectele benefice pe care le au acestea asupra sănătăţii individului", a spus prof. dr. Eduard Apetrei, şeful secţiei Cardiologie de la Institutul ''C.C. Iliescu'' din Bucureşti.
Pâinea Dobrogea-Benecol este o pâine de secară cu esteri de stanoli din plante, cu efect în reducerea colesterolului. Acest produs, fabricat de Dobrogea-Grup, este recomandat persoanelor cu probleme cardiovasculare, celor cu cazuri de hipercolesterolemie în familie, persoanelor care suferă de diabet, dar şi celor care vor să adopte o alimentaţie sănătoasă.
''O pâine sănătoasă face un om sănătos'' este deviza la care prof. univ. dr. Leonida Gherasim, membru de onoare al Academiei Române, a apelat pentru a îmbrăţişa ideea introducerii în pâinea românilor a unui aliment funcţional cu efect în reducerea colesterolului.
Iniţiativa este susţinută şi de alţi specialişti din domeniul cardiologiei - prof. dr.Cezar Macarie, prof. dr. Ioan Mircea Coman - care au au declarat că beneficiile unui produs funcţional - cum este pâinea de secară cu esteri de stanoli din plante - Dobrogea-Benecol - trebuie să fie cunoscut în rândul oamenilor, astfel încât aceştia să fie bine orientaţi în alegerile pe care le fac în dieta alimentară pentru a avea un stil de viaţă sănătos axat pe prevenţie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
"Este foarte important ca produsul natural Dobrogea-Benecol să fie cunoscut în rândul publicului larg. Medicii specialişti trebuie să fie receptivi la acest tip de alimente. Ei trebuie să devină mesagerii informaţiei referitoare la efectele benefice pe care le au acestea asupra sănătăţii individului", a spus prof. dr. Eduard Apetrei, şeful secţiei Cardiologie de la Institutul ''C.C. Iliescu'' din Bucureşti.
Pâinea Dobrogea-Benecol este o pâine de secară cu esteri de stanoli din plante, cu efect în reducerea colesterolului. Acest produs, fabricat de Dobrogea-Grup, este recomandat persoanelor cu probleme cardiovasculare, celor cu cazuri de hipercolesterolemie în familie, persoanelor care suferă de diabet, dar şi celor care vor să adopte o alimentaţie sănătoasă.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News