Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Peste jumatate din bugetul PNDR a fost absorbit

peste-jumatate-din-bugetul-pndr-a-fost-absorbit

Potrivit datelor oficiale ale Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, Romania are o rata de absorbtie de peste 54% la Programul National de Dezvoltare Rurala.


APDRP a incheiat, pana in prezent, contracte de finantare prin PNDR pentru 64.850 de investitii in mediul rural, pentru care beneficiarii primesc fonduri nerambursabile in valoare totala de 5,184 miliarde de euro.

De la demararea PNDR in anul 2008, Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit a gestionat 139.879 de cereri de finantare, in valoare de peste 17,659 miliarde de euro.

Pana la aceasta data, au fost selectate pentru a primi finantare nerambursabila 68.115 de proiecte in valoare de 5,7 miliarde de euro, ceea ce reprezinta un grad de angajare de 77% a fondurilor disponibile prin PNDR.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


APDRP a platit beneficiarilor aproximativ 4,737 miliarde de euro, ceea ce inseamna o absorbtie de peste 54% din sumele alocate de catre Uniunea Europeana in exercitiul bugetar 2007-2014.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016