Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Petitie pentru interzicerea pesticidelor sintetice si salvarea albinelor

petitie-pentru-interzicerea-pesticidelor-sintetice-si-salvarea-albinelor

Mai multi apicultori si cetateni romani au initiat si semnat o petitie pentru interzicerea pesticidelor sintetice.


"Tot timpul am stiut ca adevaratul aur al Romaniei nu este roca pretioasa care poate fi gasita in adancuri. Adevaratul aur, mai auriu decat orice piatra pretioasa, mai hranitor decat orice aliment de lux, este mierea pe care o primim de la albine.
 
Din pacate insa, ne aflam intr-o situatie foarte grea: in ultimii ani, albinele au fost supuse in Romania unui veritabil genocid din cauza folosirii insecticidelor din clasa neonicotinoidelor in agricultura. Pentru om, albina este un partener de nadejde, care ofera un super-aliment absolut necesar pentru oricine doreste un trai sanatos", spun sustinatorii. 
 
Acestia arata ca albina este cheia suprvietuirii, intrucat fara ea "nu ar mai exista plante cu flori, iar fara plante dispare totul in doar cativa ani".
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
"Sa folosesti pesticide care omoara albinele in masa dar si celelalte insecte polenizatoare din natura sub pretextul ca te ajuta la productia agricola este ca si cum ti-ai taia mana dreapta ca sa-i dai de lucru mainii stangi", mai spun semnatarii si initiatorii. 
 
Acestia sustin ca solutia nu o reprezinta bataia in retragere, intrucat apicultura si agricultura moderna pot convietui.
 
"Solutia este alta: sa ne cerem drepturile, fiecare dintre noi. De aceea, va rugam sa va alaturati noua in cea mai importanta batalie a anului 2021: semnarea Initiativei Cetatenesti Europene (European Citizen’s Initiative) ”Save Bees And Farmers”. Prin intermediul ei solicitam, alaturi de alte 140 de organizatii, interzicerea folosirii in Uniunea Europeana a pesticidelor sintetice, aceasta veritabila bomba chimica, vinovata pentru uciderea anuala a sute de mii de familii de albine numai in Romania", mai explica sustinatorii.
 
Pentru a te alatura initiativei trebuie urmati 4 pasi:
  • Intra pe site-ul http://romapis.org/index.php?id=salvatialbinele;
  • Du-te la coloana din dreapta, dedesubtul indemnului ”Semnati aici” si selecteaza tipul de document cu care te identifici (poti alege intre carte de identitate, CNP, pasaport sau carte de rezidenta);
  • Completeaza restul datelor personale (numar, prenume, nume, data nasterii, nationalitatea, adresa);
  • Dati check in casutele de consimtamant si apasa pe butonul de ”Trimite”.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016