Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Plante medicinale: Scuturatura de fan


Scuturatura de fan contine specii de plante medicinale precum arnica, cimbrisorul de camp, ciubotica cucului, fragul, iarba fiarelor, iarba mare, odoleanul osul iepurelui, patlagina ingusta, papadia, scai vanat, sovarvul, sulfina, sunatoare, tataneasa, tintaura, trifoi alb, trei frati patrati, trifoi rosu.
Pentru a beneficia de valoarea terapeutica a acestor plante, este nevoie sa adunati acea pleava (suturatura de fan) care se gaseste sub capitele de fan sau in podurile unde se pune fanul la uscat. Acesta scuturatura de fan o puteti folosi pentru baile balneologice, care au o actiune directa la nivelul tegumentelor sau mucoaselor, cu efecte antiseptice, antiinflamatoare, cicatrizante, sedative, etc.

In timpul tratamentului cu bai de plante, reteaua capilara a pielii reuseste sa inmagazineze 1/3 din sangele circulant, prin scoaterea lui dintr-o serie de mari depozite ca ficatul, splina, plamanii, etc., implicit decongestionarea lor si introducerea lui apoi in circuitul sanguin normal. Influenteaza dinamica circulatiei venoase (provoaca o vasodilatatie periferica, cu scaderea consecutiva a tensiunii arteriale si cu o tahicardie moderata). Elimina in cantitati mari produsii metabolici de dezasimilare. Acentueaza metabolismul grasimilor, ca si pe cel al glucidelor si dezasimilarea protidelor, cu eliminarea consecutiva crescuta de uree si acid uric. Scade hidremia, respectiv a continutului apos al organismului. Inhiba sistemul nervos (da senzatia de somn si calmare).

Substantele active transportate de curentul sanguin ajung in intregul organism, avand actiune si in anumite boli interne.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

INDICATII:

Stari de boala insotite de surmenaj;
Astenie;
Tulburari nervoase,
Tulburari circulatorii;
Anemii;
Tulburari metabolice;
Stari de nervozitate;
Insomnii, stari de neliniste, anxietate,
Adjuvant in boli metabolice, in boli interne, in guta, reumatisme sau tulburari glandulare

Intr-o cantitate de 3-4 l de apa se pun 300 g de scutuatura de. Eventual plantele se pot introduce intr-un saculet de tifon dublu. Se pune la fiert si dupa ce a dat in clocot se mai fierbe inca  5 minute.  Se pune apoi in cada de baie cu apa, la o temperatura de 35-40grade in asa fel incit sa va acopere tot corpul.
 Durata baii este de 15-30 minute.
 Dupa efectuarea procedurii, trupul nu va fi uscat prin stergere cu prosopul. Veti imbraca halatul de baie pe trupul ud si va veti culca in pat, acoperit astfel ca sa nu ajunga aerul la trup, pentru cel putin o ora. Dupa ce ati transpirat se schimba lenjeria si va  veti culca pina dimineata.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016