Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pledoarie pentru plantele medicinale ecologice


Ceaiurile din plante medicinale provenite din culturi ecologice sunt de o mie de ori mai eficiente decat cele culese la intamplare, a declarat ing. dr. Iulia Barbu. Manager al societatii "Farmacia Naturii" din Bacau, Iulia Barbu a participat, la Cluj-Napoca, la Salonul de Produse Traditionale, deschis, intre 13 si 16 noiembrie, in Parcul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, informeaza Agerpres.
Detine un brevet de inventie pentru perinite teraupeutice din plante medicinale. "Este un domeniu care vine sa completeze un gol pe piata de medicamente si se adreseaza celor care nu au voie sa inghita pastile, in cazul lor un remediu pentru boala fiind plantele care degaja uleiuri volatile", explica inginera. "Pentru a-si proteja copiii de raceli, este bine ca mamele sa le puna in patut, sub cap, o perina antigripala, care, timp de sase luni, creeaza imunitate. Uleiurile din plante distrug bacteriile si virusurile din preajma", spune Iulia Barbu.

O perinita antistres, confectionata manual, costa de la 17 la 200 de lei, in functie de cantitatea de lavanda care se pune in interior, lavanda fiind foarte scumpa, spune Iulia Barbu. Ea confectioneaza si vinde, deopotriva, perinite anti-insomnie - cu valeriana, lavanda, busuioc, sulfina si paducel, antialergice - cu rostopasca si busuioc, trei frati patati si tei, dar si antimigrene - cu musetel, antitabacice, precum si antireumatice, cu pedicuta. "Asigurati-va acum de sprijinul magic al plantelor protectoare ale iubirii", scrie pe pliantul publicitar al "Farmaciei Naturii".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


In unitatea pe care o conduce iscusita intreprinzatoare se confectioneaza si perinite afrodisiace, una dintre ele fiind daruita, de Iulia Barbu, presedintelui Camerei de Comert si Industrie din Viena, care i-a multumit, dupa noua luni, pentru puiul dorit de ani in familia sa si venit pe lume dupa ce a primit acest "dar magic". Deocamdata, prea putini romani stiu ce este si pretuiesc bioagricultura, sustine Iulia Barbu, adaugand ca, in Romania, sunt 60 de producatori de plante medicinale.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016