Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

PNDR 2014-2020: Cererile de finantare pentru ferma de familie se depun incepand cu 20 mai

pndr-2014-2020-cererile-de-finantare-pentru-ferma-de-familie-se-depun-incepand-cu-20-mai

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), impreuna cu Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), va deschide incepand cu 20 mai 2014 prima sesiune de depunere a cererilor de finantare pentru Masura 121 – Modernizarea exploatatiilor agricole si sprijinirea fermelor de familie, cu finantare din PNDR 2014 -2020.


Astfel, aceasta prima sesiune se va desfasura dupa criteriile aferente Pogramului National de Dezvoltare Rurala 2007 – 2013, dar finantarea va fi asigurata din fondurile alocate perioadei de programare 2014 – 2020, prin aplicarea Regulamentului de tranzitie.

Mai mult, in data de 15 aprilie 2014, Parlamentul Romaniei a adoptat modificarea Ordonantei de Urgenta 74/2009 privind gestionarea fondurilor comunitare nerambursabile, ceea ce va permite incheierea de contracte de finantare care vor fi platite cu fonduri aferente perioadei 2014 – 2020.

”Prin deschiderea acestei sesiuni vom incepe efectiv sa cheltuim din fondurile alocate Romaniei intre 2014 si 2020. Este un start bun si suntem determinati sa oferim cat mai curand si mai multe oportunitati reale de finantare pentru mediul rural romanesc si sa venim in intampinarea nevoilor acestuia. De asemenea, includerea fermelor de familie si prioritizarea lor arata ca avem o strategie reala pentru acestea si ca incercam sa intarim si sa sustinem acest tip de ferma deosebit de important pentru economia agrara a Romaniei”, a declarat ministrul agriculturii, Daniel Constantin.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ghidul solicitantului pentru Masura 121, care cuprinde si componenta de finantare a fermelor de familie este publicat spre consultare pe pagina de internet a Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, www.apdrp.ro.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016