Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Politica agricolă comună va fi discutată la Paris, în absenţa reprezentului Londrei


Franţa riscă să provoace din nou nemulţumire la Londra, după ce a evitat să-l invite pe ministrul britanic pentru mediu, alimentaţie şi afaceri rurale la reuniunea ţărilor europene favorabile menţinerii unei politici agricole comune (PAC) întărite, care va avea loc la 10 decembrie la Paris.
Bruno Le Maire, ministrul francez al agriculturii, i-a invitat în schimb la reuniunea de la Paris pe omologii săi din 21 de ţări europene care susţin o politică agricolă comună puternică, scrie Financial Times. În afară de Marea Britanie, nici Danemarca, Suedia, Olanda şi Malta nu vor participa la reuniunea organizată înaintea începerii negocierilor asupra bugetului PAC pentru perioada 2014-2020. Guvernul britanic a afirmat însă că ministrul pentru mediu, alimentaţie şi afaceri rurale, Hillary Benn, „nu poate asista la reuniune din cauza agendei încărcate”, dar doreşte să discute cu omologul său francez Bruno Le Maire în cursul unei vizite care va avea loc anul viitor.

La rândul său, ministrul francez a recunoscut, într-un interviu pentru Financial Times, că Londra nu a fost invitată la reuniunea de la Paris, adăugând că Marea Britanie „este binevenită pentru o discuţie privind concluziile” întâlnirii miniştrilor europeni. „Este normal ca statele care împărtăşesc aceeaşi ambiţie în privinţa PAC să se întâlnească şi să se gândească la viitorul politicii agricole”, a spus el. Marea Britanie şi Franţa, care este principala beneficiară a PAC, au poziţii diferite în privinţa subvenţiilor pentru agricultori, considerate exagerate de Londra.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


În acest moment, bugetul PAC absoarbe aproximativ 47% din bugetul total al UE, care se ridică la 116 miliarde de euro în 2008. Bruno Le Maire, ministrul francez al agriculturii, declara că scopul este de a produce un plan de bătaie pentru apărarea unui politici agricole comune puternice, pentru a sprijini un PAC reînnoit.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016