Magazinele cu carne din Piaţa Alexandru gem de clienţi de la primele ore ale dimineţii. Muşteriii vin, cântăresc din ochi hălcile de carne şi optează pentru cele mai apetisante dintre ele.
„Vreau să fac nişte cârnăciori, o salată boeuf şi nişte friptură pentru masa de Crăciun. O să iau vreu 10 kile, să-mi ajungă până la anul”, povesteşte Elisabeta Radu, o pensionară cu chef de vorbă, în ciuda temperaturilor scăzute de afară. Rândul de clienţi nu se subţiază niciun moment. Toată lumea se tocmeşte, socoteşte şi se pune bine cu vânzătoarea, pentru a primi bucata de carne dorită. Uşa carmangeriei se deschide şi închide la fiecare câteva secunde, căci coada merge destul de repede. „Avem vânzări mari, acum toată lumea îşi face provizii.
Cel mai bine se dă pulpa de porc dintre toate produsele”, spune grăbită una din vânzătoare, pentru a nu-şi neglija clienţii. Vrafuri de cotlet, fleici, costiţă, ficat şi kilometri de maţe pentru cârnaţi dispar ca prin minune de pe rafturile stivuite cu carnea porcilor sacrificaţi pentru belşugul mesei de Crăciun.
„Vreau să fac nişte cârnăciori, o salată boeuf şi nişte friptură pentru masa de Crăciun. O să iau vreu 10 kile, să-mi ajungă până la anul”, povesteşte Elisabeta Radu, o pensionară cu chef de vorbă, în ciuda temperaturilor scăzute de afară. Rândul de clienţi nu se subţiază niciun moment. Toată lumea se tocmeşte, socoteşte şi se pune bine cu vânzătoarea, pentru a primi bucata de carne dorită. Uşa carmangeriei se deschide şi închide la fiecare câteva secunde, căci coada merge destul de repede. „Avem vânzări mari, acum toată lumea îşi face provizii.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cel mai bine se dă pulpa de porc dintre toate produsele”, spune grăbită una din vânzătoare, pentru a nu-şi neglija clienţii. Vrafuri de cotlet, fleici, costiţă, ficat şi kilometri de maţe pentru cârnaţi dispar ca prin minune de pe rafturile stivuite cu carnea porcilor sacrificaţi pentru belşugul mesei de Crăciun.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News