Magazinele cu carne din Piaţa Alexandru gem de clienţi de la primele ore ale dimineţii. Muşteriii vin, cântăresc din ochi hălcile de carne şi optează pentru cele mai apetisante dintre ele.
„Vreau să fac nişte cârnăciori, o salată boeuf şi nişte friptură pentru masa de Crăciun. O să iau vreu 10 kile, să-mi ajungă până la anul”, povesteşte Elisabeta Radu, o pensionară cu chef de vorbă, în ciuda temperaturilor scăzute de afară. Rândul de clienţi nu se subţiază niciun moment. Toată lumea se tocmeşte, socoteşte şi se pune bine cu vânzătoarea, pentru a primi bucata de carne dorită. Uşa carmangeriei se deschide şi închide la fiecare câteva secunde, căci coada merge destul de repede. „Avem vânzări mari, acum toată lumea îşi face provizii.
Cel mai bine se dă pulpa de porc dintre toate produsele”, spune grăbită una din vânzătoare, pentru a nu-şi neglija clienţii. Vrafuri de cotlet, fleici, costiţă, ficat şi kilometri de maţe pentru cârnaţi dispar ca prin minune de pe rafturile stivuite cu carnea porcilor sacrificaţi pentru belşugul mesei de Crăciun.
„Vreau să fac nişte cârnăciori, o salată boeuf şi nişte friptură pentru masa de Crăciun. O să iau vreu 10 kile, să-mi ajungă până la anul”, povesteşte Elisabeta Radu, o pensionară cu chef de vorbă, în ciuda temperaturilor scăzute de afară. Rândul de clienţi nu se subţiază niciun moment. Toată lumea se tocmeşte, socoteşte şi se pune bine cu vânzătoarea, pentru a primi bucata de carne dorită. Uşa carmangeriei se deschide şi închide la fiecare câteva secunde, căci coada merge destul de repede. „Avem vânzări mari, acum toată lumea îşi face provizii.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cel mai bine se dă pulpa de porc dintre toate produsele”, spune grăbită una din vânzătoare, pentru a nu-şi neglija clienţii. Vrafuri de cotlet, fleici, costiţă, ficat şi kilometri de maţe pentru cârnaţi dispar ca prin minune de pe rafturile stivuite cu carnea porcilor sacrificaţi pentru belşugul mesei de Crăciun.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News