Autor: AgroRomania.ro
Publicat in: Stiri

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a atestat in primele zece luni 329 de produse traditionale de la 80 de solicitanti, cele mai multe fiind din carne si produse din carne, potrivit datelor furnizate de minister, la solicitarea NewsIn.
Cele mai multe produse traditionale inregistrate in acest an sunt cele din carne si produse din carne (162), urmeaza apoi cele din lapte si produse de lapte (64), morarit si panificatie (58), legume-fructe (28), bauturi (8), respectiv peste (6 produse), sustin reprezentantii ministerului.
In 2011 s-au inregistrat 511 produse traditionale din carne, 334 produse din lapte, 98 din produse din sectorul morarit si panificatie, 56 din legume-fructe, 19 din categoria bauturi, 4 produse traditionale din peste.
Potrivit MADR, un produs traditional este cel care trebuie sa fie obtinut din materii prime traditionale, sa prezinte o compozitie traditionala sau un mod de productie si/sau de prelucrare care reflecta un procedeu tehnologic de productie si/sau de prelucrare traditional si care se distinge in mod clar de alte produse similare apartinand aceleiasi categorii.
Totodata, traditionalitatea reprezinta elementul sau ansamblul de elemente prin care un produs se distinge in mod clar de alte produse similare apartinand aceleiasi categorii.
In 2011 s-au inregistrat 511 produse traditionale din carne, 334 produse din lapte, 98 din produse din sectorul morarit si panificatie, 56 din legume-fructe, 19 din categoria bauturi, 4 produse traditionale din peste.
Potrivit MADR, un produs traditional este cel care trebuie sa fie obtinut din materii prime traditionale, sa prezinte o compozitie traditionala sau un mod de productie si/sau de prelucrare care reflecta un procedeu tehnologic de productie si/sau de prelucrare traditional si care se distinge in mod clar de alte produse similare apartinand aceleiasi categorii.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Totodata, traditionalitatea reprezinta elementul sau ansamblul de elemente prin care un produs se distinge in mod clar de alte produse similare apartinand aceleiasi categorii.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News