Precupeții din Constanța vând cu precădere cartofi, pentru că sunt cei mai ieftini. În afară de cartofi, se vinde bine și varza, cu preț la fel de mic - 1,5 lei kilogramul.
Pentru că nu-și permit trufandale, clienţii sunt nemulţumiţi de preţurile practicate de comercianţi. La rândul lor vânzătorii spun că taxele mari îi determină să crească preţurile.
Printre tarabele pline de legume, oamenii veniţi pentru provizii testează preţurile. În orice colţ al pieţei, gogonelele şi conopida sunt nelipsite, pregătite parcă pentru gospodinele ce aveau să le cumpere.
Fără legume la masă
Cel mai bine se vând totuși cartofii. Au prețul cel mai accesibil – 1,5 lei kilogramul. Sunt gustoși și țin de foame. Mai „merge“ și varza, la fel de ieftină. Restul legumelor sunt un lux pentru oameni, care se plâng de preţurile tot mai ridicate. „Ţinând cont de salariile mici pe care le avem, preţurile sunt imense. O mare parte din banii pe care îi câştigăm se duc pe mâncare“, este nemulțumit Ştefan Adam (50 de ani).
Citeste mai mult in Adevarul
Pentru că nu-și permit trufandale, clienţii sunt nemulţumiţi de preţurile practicate de comercianţi. La rândul lor vânzătorii spun că taxele mari îi determină să crească preţurile.
Printre tarabele pline de legume, oamenii veniţi pentru provizii testează preţurile. În orice colţ al pieţei, gogonelele şi conopida sunt nelipsite, pregătite parcă pentru gospodinele ce aveau să le cumpere.
Fără legume la masă
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cel mai bine se vând totuși cartofii. Au prețul cel mai accesibil – 1,5 lei kilogramul. Sunt gustoși și țin de foame. Mai „merge“ și varza, la fel de ieftină. Restul legumelor sunt un lux pentru oameni, care se plâng de preţurile tot mai ridicate. „Ţinând cont de salariile mici pe care le avem, preţurile sunt imense. O mare parte din banii pe care îi câştigăm se duc pe mâncare“, este nemulțumit Ştefan Adam (50 de ani).
Citeste mai mult in Adevarul
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News