Precupeții din Constanța vând cu precădere cartofi, pentru că sunt cei mai ieftini. În afară de cartofi, se vinde bine și varza, cu preț la fel de mic - 1,5 lei kilogramul.
Pentru că nu-și permit trufandale, clienţii sunt nemulţumiţi de preţurile practicate de comercianţi. La rândul lor vânzătorii spun că taxele mari îi determină să crească preţurile.
Printre tarabele pline de legume, oamenii veniţi pentru provizii testează preţurile. În orice colţ al pieţei, gogonelele şi conopida sunt nelipsite, pregătite parcă pentru gospodinele ce aveau să le cumpere.
Fără legume la masă
Cel mai bine se vând totuși cartofii. Au prețul cel mai accesibil – 1,5 lei kilogramul. Sunt gustoși și țin de foame. Mai „merge“ și varza, la fel de ieftină. Restul legumelor sunt un lux pentru oameni, care se plâng de preţurile tot mai ridicate. „Ţinând cont de salariile mici pe care le avem, preţurile sunt imense. O mare parte din banii pe care îi câştigăm se duc pe mâncare“, este nemulțumit Ştefan Adam (50 de ani).
Citeste mai mult in Adevarul
Pentru că nu-și permit trufandale, clienţii sunt nemulţumiţi de preţurile practicate de comercianţi. La rândul lor vânzătorii spun că taxele mari îi determină să crească preţurile.
Printre tarabele pline de legume, oamenii veniţi pentru provizii testează preţurile. În orice colţ al pieţei, gogonelele şi conopida sunt nelipsite, pregătite parcă pentru gospodinele ce aveau să le cumpere.
Fără legume la masă
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cel mai bine se vând totuși cartofii. Au prețul cel mai accesibil – 1,5 lei kilogramul. Sunt gustoși și țin de foame. Mai „merge“ și varza, la fel de ieftină. Restul legumelor sunt un lux pentru oameni, care se plâng de preţurile tot mai ridicate. „Ţinând cont de salariile mici pe care le avem, preţurile sunt imense. O mare parte din banii pe care îi câştigăm se duc pe mâncare“, este nemulțumit Ştefan Adam (50 de ani).
Citeste mai mult in Adevarul
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News








